συγκέντρωση

Δευτέρα 14/1: η εκπαίδευση απεργεί ενάντια στο προσοντολόγιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ 1.30μμ προσυγκέντρωση στα Προπύλαια-Πορεία στη Βουλή

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας,

Τρίτη 10 φεβρουαρίου 2015, ώρα 10.30μμ στο δημαρχείο 

Διεκδικούμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων από την δημοτική αρχή

Καμία συμμετοχή ιδιωτικής εταιρείας (Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε) στη διαχείριση των απορριμμάτων – Ανακύκλωση του  Δήμου Βύρωνα.
  • Αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της ανακύκλωσης. Να διεκδικήσει ο Δήμος την επιδότηση από την κυβέρνηση ΤΩΡΑ για τα ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγει.
  • Ενσωμάτωση των Νομικών Πρόσωπων και των εργαζομένων στο  Δήμο. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες  χωρίς κωλυσιεργίες και χρονοτριβές  ΤΩΡΑ.
  • Έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία ενός σύγχρονου λειτουργικού  οργανισμού του Δήμου που θα ενσωματώνει τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους των  Ν. Προσώπων.
  • Διασφάλιση των καθημερινών μέσων για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων ( μέσα ατομικής προστασίας 2011-2012, παροχή γάλακτος).
  • Άμεση καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης στους εργαζόμενους (για τις εκλογές του 2012 στον Ο.Π.Α. & τους Π. Σταθμούς) και 2014 για όλους όσους εργάστηκαν.
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Συνάδελφοι συναδέλφισσες  όλοι και όλες στον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Για την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα του δήμου και των υπηρεσιών του.      

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου