συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΣΕΠΕ Κ. Σωτηρίου: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής για το ζήτημα της άμεσης μονιμοποίησης των διορισμένων συναδέλφων του 2021 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/10/23 στις 12:30 π.μ.

 Στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής

19ο  χλμ Αθηνών – Μαρκοπούλου
(1ο  χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου) Παιανία

 

Σε συνέχεια της από 29/9/23 ανακοίνωσής μας

Να γίνει ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΗ και ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΗ Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων του 2021, καθώς συμπλήρωσαν διετή ευδόκιμο υπηρεσία  Καλούμε τον Δ/ντη Εκπαίδευσης Π.Ε. Αν. Αττικής να εκδώσει άμεσα τις  διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης 

  • Δεδομένου ότι δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση γραπτή ή προφορική από τη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής.
  • Δεδομένου  ότι το ζήτημα της μη έκδοσης των διαπιστωτικών πράξεων της Διοίκησης κατόπιν της παρόδου της δόκιμης υπηρεσίας τους, αν και παρήλθε η διετία,  δεν εκδόθηκαν ως όφειλαν οι αντίστοιχες διαπιστωτικές.
  • Δεδομένου ότι, σύμφωνα με τα δοθέντα στοιχεία, η δοκιμαστική υπηρεσία των δύο ετών συμπληρώθηκε στις 10 Αυγούστου 2023, με βάση τον νόμο 4589/2019 με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι διορισμοί στην εκπαίδευση, θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί από τη Διεύθυνση  η μονιμοποίηση των εκπαιδευτικών αυτών.

Με ομόφωνη απόφαση του συλλόγου μας για  κάλεσμα στους συναδέλφους/ισσες & στους άλλους συλλόγους της ΠΕ Αν. Αττικής θα πραγματοποιήσουμε  μαζική κινητοποίηση στη Δ/νση Π.Ε. Αν. Αττικής για το ζήτημα της άμεσης  μονιμοποίησης των διορισμένων συναδέλφων  του 2021 την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9/23 στις 12:30 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης  Π.Ε. Αν. Αττικής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου