συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Παρεμβάσεις ΔΕ Θεσ/νίκης: Το ΠΑΜΕ να σταματήσει να λέει ψέματα! Όλες οι αποδείξεις από αγορές για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Θεσσαλονίκης
Το ΠΑΜΕ να σταματήσει να λέει ψέματα!
Όλες οι αποδείξεις από αγορές για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.
Οι Παρεμβάσεις αποφάσισαν να στείλουν στα σχολεία όλες τις αποδείξεις από τις αγορές για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Έτσι οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν άμεσα για να απαιτήσουν από τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ να σταματήσουν να τραυματίζουν ανεπανόρθωτα τη λειτουργία της ΕΛΜΕ και να λασπολογούν κατά του προέδρου της ΕΛΜΕ
Οι Παρεμβάσεις αποφάσισαν να στείλουν
 στα σχολεία όλες τις αποδείξεις 
από τις αγορές για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.
Το ΠΑΜΕ με τις χυδαίες ανακοινώσεις του, ο εκπρόσωπός τους στην Ε΄ ΕΛΜΕ,  Νοτάκης Γ.,  η εκπρόσωπός τους στην Α΄ ΕΛΜΕ, Δάσιου Δ.  και ορισμένα μέλη τους με επισκέψεις στα σχολεία συνεχίζουν να περιγράφουν τον πρόεδρο της Ε΄ ΕΛΜΕ, Χ. Ζαγανίδη σαν καταχραστή και κλέφτη. Καταγγέλλουν ότι για τα χρήματα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες από τα σχολεία δεν υπάρχουν αποδείξεις από τα σούπερ μάρκετ για τις αγορές ειδών.  Συνεχίζουν να λένε ψέματα!
Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπός τους στο Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ, ενώ μοιράζει ανακοινώσεις ότι κατέθεσε μομφή στον πρόεδρο της Ε΄ ΕΛΜΕ για ατασθαλίες στα  οικονομικά, αρνήθηκε να καταθέσει στο Δ.Σ. (31/5/16)  γραπτά και επώνυμα την καταγγελία του, όπως ορίζει το καταστατικό, ώστε να λάβουν γνώση όλα τα μέλη του Δ.Σ. Έτσι καλύπτεται πίσω από ανακοινώσεις της παράταξής του για να συντηρεί το θέμα και να συνεχίζει να δίνει κάλυψη και στήριξη στις ανυπόστατες «κατηγορίες» των ΣΥΝΕΚ-ΔΑΚΕ κατά του προέδρου. Οι εκπρόσωποι των ΣΥΝΕΚ (Καλφοπούλου Κ.) και της ΔΑΚΕ (Τσοκανάρας Γ, Σταυρίδης Κ.) στο Δ.Σ. (24/5/2016) με τη σειρά τους δίνουν «κάλυψη» στο ΠΑΜΕ να συνεχίζει να λασπολογεί, αρνούμενοι να επαναβεβαιώσουν την έγκριση τους στον περσινό οικονομικό απολογισμό και στον οικονομικό απολογισμό παράδοσης του ταμείου στο νέο ταμία, παρόλο που οι παρατάξεις τους έχουν  ψηφίσει τους απολογισμούς στο Δ.Σ.(14/12/2015, 16/2/2016), το ίδιο και στην Ε.Ε.!
Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, ως  υπεύθυνος από το Δ.Σ., έδωσε  σε όλα τα σχολεία αποδείξεις της ΕΛΜΕ  για τη συγκέντρωση χρημάτων και συγκέντρωσε όλες  τις αποδείξεις από τα σούπερ μάρκετ από τις αγορές ειδών για τους πρόσφυγες.  Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν ενημέρωση σε όλες τις συνεδριάσεις για τα χρήματα από τα σχολεία και τις αγορές από τα σούπερ μάρκετ, και στις 14/12/2015 σε συνεδρίαση του Δ.Σ., όταν ενέκριναν  τον οικονομικό απολογισμό της περσινής χρονιάς, ενέκριναν και τις αγορές που είχαν γίνει με βάση όλες τις αποδείξεις που κατατέθηκαν ως παραστατικά στοιχεία από τον ταμία της ΕΛΜΕ Χ. Ζαγανίδη.
Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις αποφάσισαν να στείλουν στα σχολεία όλες τις αποδείξεις από τις αγορές ειδών για αλληλεγγύη στους πρόσφυγες που έγιναν μέχρι σήμερα. Έτσι οι συνάδελφοι θα ενημερωθούν άμεσα για να απαιτήσουν από τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ να σταματήσουν να  τραυματίζουν  ανεπανόρθωτα τη λειτουργία της ΕΛΜΕ και να  λασπολογούν κατά του προέδρου της ΕΛΜΕ και από τους εκπροσώπους των ΣΥΝΕΚ και ΔΑΚΕ να σταματήσουν να παριστάνουν τους κομπάρσους στις επιδιώξεις του ΠΑΜΕ και με τόση ευκολία να αλλάζουν την ψήφο τους!
Δείτε εδώ όλες τις σχετικές που αποδεικνύουν τον αβάσιμο και συκοφαντικό χαρακτήρα των καταγγελιών του ΠΑΜΕ για τον πρόεδρο της Ε' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου