συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕΠΕ "Αριστοτέλης": Κυνισμός του ΥΠΑΙΘΑ με την ανάληψη υπηρεσίας για τους αναπληρωτές - να δοθεί τώρα όση παράταση χρειάζεται για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις και να γίνει δυνατή η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους συναδέλφους/ισσες στις πληγείσες περιοχές.

 

Αριστοτέλης: Κυνισμός του ΥΠΑΙΘΑ με την ανάληψη υπηρεσίας για τους αναπληρωτές - να δοθεί τώρα όση παράταση χρειάζεται για τις ηλεκτρονικές συμβάσεις και να γίνει δυνατή η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους συναδέλφους/ισσες στις πληγείσες περιοχές.
 

7-9-2023

 

Ούτε να το διανοηθεί το Υπουργείο πως συνάδελφοι-σσες θα χάσουν την πρόσληψη λόγω αδυναμίας λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Οι αναπληρωτές - τριες ούτως η άλλως μέσα σε μια κατάσταση άγχους  να βρουν σπίτι, να μετακομίσουν, να αναλάβουν υπηρεσία, να παρουσιαστούν στα σχολεία τους, δε μπορούν να κάθονται ανέστιοι πάνω από ένα pc και να δοκιμάζουν με τις ώρες εάν άνοιξε το σύστημα του "επιτελικού" Υπουργείου" Παιδείας ούτε μπορούν να διακινδυνεύουν την εργασία τους.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι, δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στις περιοχές που έχουν πληγεί από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης και κινδυνεύουν να χάσουν τα ημερομίσθιά τους μαζί με τα σπίτια τους!

Απαιτούμε τώρα να δοθεί όσο παράταση χρειάζεται για την αποδοχή της ψηφιακής σύμβασης και να γίνει δυνατή η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας για τους συναδέλφους/ισσες στις πληγείσες περιοχές και όλες / όλους!

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

 

Η πρόεδρος                                      Η γραμματέας

 

                             Τάσσου Δήμητρα                               Πετροπούλου Έλενα



Διαβάστε περισσότερα: https://www.sylaristotelis.com/products/kynismos-toy-ypaitha-me-tin-analipsi-ypiresias-gia-toys-anaplirotes-na-dothei-tora-osi-paratasi-chreiazetai-gia-tis-ilektronikes-symvaseis-kai-na-ginei-dynati-i-ilektroniki-analipsi-ypiresias-gia-toys-synadelfoys-isses-stis-pligeises-perioches/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου