ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. Μαρούσι 7 – 9 – 2026
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αρ. Πρ.: 199
Ταχ. Δ/νση: Μαραθωνοδρόμου 54
Τ. Κ. 15124 Μαρούσι
Τηλ.: 2108020788 Fax:2108020788
Πληροφ.: Δ. Πολυχρονιάδης 6945394406
Email:syll2grafeio@gmail.com
Δικτυακός τόπος: http//: www.syllogosekpaideutikonpeamarousiou.gr
ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
Κοινοποίηση: ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών Π. Ε. της χώρας
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου μας
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 – 9 – 2026 στις 19:00 στο 8ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Μαραθωνοδρόμου 54 – Μαρούσι)
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., στην τελευταία του συνεδρίαση, στις 26 – 8 – 2026, αποφάσισε στο πλαίσιο υλοποίησης της ομόφωνης απόφασης της 95ης Γ.Σ. για το πρόγραμμα δράσης (επισυνάπτεται) να καλέσει τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. σε κύκλο έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων, από 1/9 έως και 25/9, ώστε ο κλάδος να οργανώσει τη δράση του και να προετοιμάσει απεργιακή απάντηση στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Είμαστε στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η κυβέρνηση και το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. επιχειρούν να εμφανίσουν μια εικονική πραγματικότητα κανονικότητας στα σχολεία, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά θα ξεκινήσουν με χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών και τεράστια προβλήματα σε κάθε πλευρά της λειτουργίας τους.
Ζούμε σε μια περίοδο που η ακρίβεια εξανεμίζει το εισόδημά μας, και οι περικοπές σε κάθε κοινωνικό αγαθό (Παιδεία, Υγεία, κ.λπ.) απαιτούν εγρήγορση και παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος. Την ίδια στιγμή, το εκρηκτικό κλίμα στα σχολεία, με κυρίαρχο πρόβλημα την απαξίωση του ρόλου του εκπαιδευτικού ως απόρροια της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής καθώς και η ένταση του αυταρχισμού από την πλευρά της διοίκησης (ΕΔΕ, πειθαρχικά, αυθαιρεσίες κ.λπ.) επιβάλλουν να βγει ξανά ο κλάδος μας στο προσκήνιο.
Στο πλαίσιο αυτό, το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στην τακτική συνεδρίασή του της 3 – 9 – 2026 αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει σε ΕΚΤΑΚΤΗ Γ. Σ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026 ΣΤΙΣ 19:00 στο 8ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Μαραθωνοδρόμου 54 – Μαρούσι).
Καλούμε τους/τις συναδέλφους, να πάρουν μέρος μαζικά στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 21 – 9 – 2026 στις 19:00 στο 8ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Μαραθωνοδρόμου 54 – Μαρούσι), να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις, προετοιμάζοντας, παράλληλα, τόσο τις αγωνιστικές διεκδικήσεις για τη νέα σχολική χρονιά, όσο και την απεργία που εισηγείται η Δ.Ο.Ε. στις 30 Σεπτεμβρίου 2026.
Όλοι/όλες στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου μας
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 – 9 – 2026 στις 19:00 στο 8ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Μαραθωνοδρόμου 54 – Μαρούσι)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου