συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Ενημερωτικό συνεδρίασης του Δ.Σ.


Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Προξένου Κορομηλά 51, e.elme.thess@gmail.com

Ενημερωτικό συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ στη συνεδρίαση του την Τρίτη 16/6/2015 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • Για τη “συμφωνία” κυβέρνησης και Eurogroup, ΕΕ και ΔΝΤ: Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τη συγκέντρωση σωματείων την Κυριακή 21/6, στις 7.00 μ.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου που οργανώνεται μετά και από κάλεσμα και της ΑΔΕΔΥ. Συμμετέχουμε με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ (12-3-2015), την ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ που έβγαλε για τις συγκεντρώσεις (16/6/2015) και με τα συνθήματα που πήραμε μέρος σε προηγούμενες κινητοποιήσεις: Όχι στους εκβιασμούς ΕΚΤ – ΕΕ – ΔΝΤ. Όχι στις διαπραγματεύσεις. Οι εργαζόμενοι δεν πληρώνουμε την κρίση! Λεφτά για την παιδεία και την υγεία και όχι για το χρέος. «Δε χρωστάμε, δεν πληρώνουμε, δεν αναγνωρίζουμε το ληστρικό-τοκογλυφικό χρέος»!
  • Για τις επιλογές των Διευθυντών: Οι προτάσεις του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για τη στάση των συλλόγων να κοινοποιηθούν με ανακοίνωση στα σχολεία.
  • Κόκα – κόλα : Η ΕΛΜΕ να εκδώσει ανακοίνωση ενάντια στο γνωστό πρόγραμμα της πολυεθνικής που αναλαμβάνει κάθε χρόνο τα έξοδα συντήρησης μιας σχολικής μονάδας, η οποία επιλέγεται μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία. Να καλέσει τους δήμους να μην πάρουν μέρος και την κυβέρνηση να απαγορεύει κάθε επιχειρηματική δράση στα σχολεία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου