συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΟΛΜΕ: Μοχλός της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής με τη συναίνεση ΣΥΝΕΚ/ΔΑΚΕ/ΠΕΚ

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις

11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΟΛΜΕ: Μοχλός της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής με τη συναίνεση ΣΥΝΕΚ-ΔΑΚΕ-ΠΕΚ

Οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ έδωσαν για δύο ημέρες τη μάχη στο 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο. Υπεράσπισαν τις αγωνιστικές παρακαταθήκες του εκπαιδευτικού κινήματος ενάντια στην αξιολόγηση, στη μαθητεία, στην αντιεκπαιδευτική πολιτική.
11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο – Μοχλός της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής με τη συναίνεση ΣΥΝΕΚ/ΔΑΚΕ/ΠΕΚ
Κατήγγειλαν και καταδίκασαν τις εισηγήσεις σε εκείνες τις Ομάδες Εργασίας, οι οποίες έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τις αποφάσεις του κλάδου, τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του, όπως έχουν διαμορφωθεί μέσα από τους αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος, τις συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες (Γενικές Συνελεύσεις, Συνδικαλιστικά Συνέδρια κλπ). Οι επίμαχες εισηγήσεις αναπαράγουν την κυρίαρχη αντιεκπαιδευτική πολιτική που υπαγορεύεται από ΕΕ – ΟΟΣΑ και υλοποιούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Ως εκ τούτου, ως ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, δεν νομιμοποιούμε με την παρουσία μας την επιχειρούμενη απόπειρα από τις δυνάμεις ΣΥΝΕΚ/ΔΑΚΕ/ΠΕΚ, να αλώσουν και να ανατρέψουν από την «πίσω πόρτα» τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα των μεγάλων αγώνων του εκπαιδευτικού κινήματος.
Ως ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, καταγγέλλουμε την επιχείρηση των δυνάμεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, να χειραγωγήσει το εκπαιδευτικό κίνημα και τον κλάδο και αποχωρούμε από το Συνέδριο.
Καλούμε τον κλάδο να οργανωθεί στα πρωτοβάθμια Σωματεία, να πάρει μέρος μαζικά στις ερχόμενες Γενικές Συνελεύσεις για αναχαιτίσει και να ανατρέψει τη νέα αντιεκπαιδευτκή και αντιλαϊκή λαίλαπα.

Βραυρώνα, 16 Οκτώβρη 2016
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου