συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Αγωνιστικές Κινήσεις-Συσπειρώσεις ΟΤΑ: ανακοίνωση για τη δίκη σε βάρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας



Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 ξεκίνησε η δίκη του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας, μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο τότε αντιδήμαρχος Σοφιανίδης, όταν  οι εργαζόμενοι  τιμώντας την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου είχαν αναρτήσει πανό, έξω από την είσοδο του Δημαρχείου.
Ο κ. Σοφιανίδης ενοχλημένος, γιατί όπως ανέφερε χάλαγε την αισθητική του Δημαρχείου, απαίτησε να κατέβει το πανό. Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό από τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα ο κ. Σοφιανίδης να ξεκινήσει μία λεκτική αντιπαράθεση με ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους.
Η διαδικασία της δίκης συνεχίζεται την Παρασκευή 26 Οκτ. στις 9 π.μ.στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (Κτήριο 13- Αίθουσα 6)΄.
Απ΄ολη τη διαδικασία της δίκης την ΤΡΙΤΗ, φαίνεται ότι η έδρα είναι εχθρική στους συναδέλφους μας. Mε εύσχημο τρόπο προσπάθησαν να «προστατεύσουν» τον μηνυτή- αντιδήμαρχο, αλλά και τον βασικό μάρτυρα του με παρεμβάσεις, που έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.  Η παρουσία  του κόσμου  δυσκολεύει λίγο τον μηνυτή και την έδρα. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη, πιο πολύ από την ΤΡΙΤΗ 23/10, ημέρα έναρξης.  ΔΕΝ ΕΦΥΣΗΧΑΖΟΥΜΕ!!
ΟΛΟΙ σε συγκέντρωση συμπαράστασης στο χώρο των δικαστηρίων  την Παρασκευή 26 Οκτώβρη στις 9 πμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου