συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη»: να σταματήσει κάθε δίωξη και να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία οι 9 συνάδελφοι του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

 

 

  Ο ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Το ΣΕΕΝ  « Εργατική Αλληλεγγύη» εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους διωκόμενους καθηγητές συνδικαλιστές του Δ/Σ της Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης μετά από μήνυση της εργοδοσίας της Vresnet γιατί συμπαραστάθηκε όπως είχε υποχρέωση να κάνει , στην άδικα απολυμένη Αριστέα Μιχαλακάκου, έγκυο 7 μηνών, το 2018. Τονίζουμε ότι η Α. Μιχαλακάκου δικαιώθηκε δικαστικά.

Τέτοιου είδους διώξεις είναι αντιδημοκρατικές και αντεργατικές, μας γυρίζουν πίσω σε σκοτεινές εποχές που όσο και αν προσπαθούν κυβερνήσεις και εργοδοσία να τις επαναφέρουν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Δεν μπορεί σήμερα στις μέρες μας να διώκεται η συνδικαλιστική δράση και η αλληλεγγύη και μάλιστα να σέρνονται στα δικαστήρια δάσκαλοι, οι δάσκαλοι των παιδιών μας.

Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να γίνεται εργαλείο της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Ζητάμε να σταματήσει κάθε δίωξη και να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία οι 9 συνάδελφοι του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ "Εργατική Αλληλεγγύη'

 

Tο γραφείο τύπου

Κοζάνη 3/9/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου