συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που κήρυξαν και συνεχίζουν την απεργία αποχή ενάντια στην αξιολόγηση (Σαβ. 4/12/2021)

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκδήλωσης των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που κήρυξαν και συνεχίζουν την απεργία αποχή ενάντια στην αξιολόγηση.

Συζητούν: 

  • Γιώργος Γρόλλιος, καθηγητής του ΠΤΔΕ ΑΠΘ
  • Περικλής Παυλίδης, αναπληρωτής καθηγητής του ΠΤΔΕ ΑΠΘ
  • Παλαιολόγος Παλαιολόγος, δικηγόρος-εργατολόγος
  • Μαρίνα Παναγιωτοπούλου, μαθήτρια Λυκείου Αθήνα
  • Κώστας Φάκαρος, αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Ικαρίας
  • Μιχάλης Λεγάκης, γονέας Θεσσαλονίκη

Tα πρωτοβάθμια σωματεία κόντρα στην υπονόμευση του αγώνα, κήρυξαν νέα Απεργία-Αποχή και κράτησαν μεγάλα ποσοστά που ξεπέρασαν το 60% στη συμμετοχή σε αυτήν. Oι εκπαιδευτικοί σε πείσμα των απειλών και του εκφοβισμού, έδειξαν έμπρακτα τη διάθεσή τους να συνεχίσουν τον αγώνα και να μην υποστείλουν τις σημαίες, έδειξαν εμπιστοσύνη στα Πρωτοβάθμια Σωματεία και υπογράμμισαν την ανάγκη για αναζήτηση συλλογικών απαντήσεων!

Έκαναν επιλογή αντίστασης τιμώντας το ρόλο του δασκάλου που μάχεται για μόρφωση–κοινωνικό δικαίωμα και αξιοπρεπή δουλειά. Αρνήθηκαν την υποταγή στους αντιδραστικούς νόμους της κυβέρνησης που αλυσοδένουν την ελευθερία και καταργούν την αντίσταση. Άνοιξαν μια ελπιδοφόρα χαραμάδα φωτός διδάσκοντας πως οι ελεύθεροι άνθρωποι μπορούν το σκοτάδι να διαλύουν.

Συνεχίζουμε με Απεργία-Αποχή!

Καλούμε τις ομοσπονδίες ΔΟΕ/ΟΛΜΕ/ΠΟΣΕΕΠΕΑ να προκηρύξουν νέα Απεργία Αποχή!

Καλούμε κάθε ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ να προκηρύξει Απεργία-Αποχή!

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΕΠΕ “Αριστοτέλης” , ΣΕΠΕ “Ηρώ Κωνσταντοπούλου”, ΣΕΠΕ Ικαρίας- Φούρνων, ΣΕΠΕ “Κ.Σωτηρίου”, ΕΛΜΕ Χανίων, ΕΛΜΕ Λάρισας, Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου