συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Γ' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: ενημέρωση για τη συνέλευση (13/12) και τις εκλογές (14/12)

 


 

Γ΄ ΕΛΜΕ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                       Θεσσαλονίκη 5 /12/ 2021

Πρ. Κορομηλά 51 τκ 54622                                  

 e-mail:  gelmeth3@gmail.com

τηλ. Επικοινωνίας 6979850143

http://3elmethess.blogspot.gr/

 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την άρνηση ΔΔΕ –ΥΠΑΙΘ να χορηγήσουν άδεια για τη συνδικαλιστική διευκόλυνση  των αρχαιρεσιών της ΕΛΜΕ ,

  •       η ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ  θα πραγματοποιηθεί  τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13-12-2021 στις  6μμ στην Αίθ. εκδηλώσεων 26ου- 32ου Γ/σίου, 23ουΛυκείου Θεσ/νίκης, (Κασσάνδρου 17-19 διαγωνίως πίσω από το ΥΜΑ-Θ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ) -είσοδος και από Ολυμπιάδος)
  •       και οι ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ . την επόμενη μέρα , ΤΡΙΤΗ  14-12-2021 από τις 13.30-7.30μμ  .

Η  παρουσία και συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση και τη διαδικασία αρχαιρεσιών αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην πολύ κρίσιμη για την εκπαίδευση και την κοινωνία περίοδο που διανύουμε και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο αγώνας μας για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους\ισσες  να πάρουν μέρος

για ένα δυνατό, αγωνιστικό σωματείο!

Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ μόνιμοι και αναπληρωτές γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής.

Η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για τους αναπληρωτές (Η συνδρομή είναι η ελάχιστη δυνατή καθώς  τα 10 ευρώ είναι συνδρομή στην ΟΛΜΕ και 1 ευρώ στην ΕΔΟΘ)

 Καλούμε τους «συνδέσμους» των σχολείων να συγκεντρώσουν τις συνδρομές ανά σχολείο, για την αποφυγή συνωστισμού  στις δοσμένες συνθήκες και την διευκόλυνση όλων  την ώρα της ψηφοφορίας.

Τα εκλογικά κέντρα θα είναι φέτος τρία και τους χώρους των εκλογικών  διαδικασιών θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα ( αντισηπτικά, αποστάσεις,) δεδομένου ότι τα μέλη μας ( εκπαιδευτικοί) για την προσέλευσή τους στα σχολεία διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test.

 Κατά την ψηφοφορία οι συνάδελφοι θα λάβουν και την εκπτωτική κάρτα της ΟΛΜΕ.

Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα .

  •       Παρακαλούμε  τους διευθυντές των σχολείων να αποστείλουν άμεσα τις καταστάσεις των υπηρετούντων στο σχολείο οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικοί κατάλογοι.
  •       Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές ενημερώνοντας το mail της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.

 Τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, κινήσεων και συναδέλφων μπορούν να κατατίθενται μέχρι και τις 9/12/2019 σε ηλεκτρονική μορφή στο mail της ΕΛΜΕ

           

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου