συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΖΕΦΥΡΙΟΥ-ΦΥΛΗΣ - ΠΕΜΠΤΗ 9/2 - ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!


 

ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΖΕΦΥΡΙΟΥ-ΦΥΛΗΣ 

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στη Γενική Συνέλευσή μας στο 2ο Γυμνάσιο Α. Λ.

την Πέμπτη, 9/2, μετά τις 12.30 (διευκόλυνση για 6η και 7η ώρα)  

Είναι η 1η Γενική Συνέλευση που καλεί το σωματείο μας μέσα στο 2023 μετά από την απόφαση και της ΟΛΜΕ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην αξιολόγηση, τη φτωχοποίηση, τη βία και τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης και του υπουργείου παιδείας. 

Το πιο βασικό ζήτημα της ΓΣ θα είναι οι αγωνιστικές μας δράσεις ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης και της Κεραμέως για την υλοποίηση της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών με την υλοποίηση της Απεργίας-Αποχής και άλλων κινητοποιήσεων. Επιπλέον, κεντρικό ζήτημα παραμένει ο αγώνας μας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Στέλνουμε στο αρχείο τα βασικά σημεία από την εισήγηση της ΟΛΜΕ με λίγες προσθήκες από το ΔΣ της ΕΛΜΕ. Εκτός από το πρόγραμμα δράσης έχει ενδιαφέροντα σημεία που αποκαλύπτουν τα προβλήματα της αξιολόγησης και ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι που θέλει να προωθήσει βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα το υπουργείο και η κυβέρνηση. Οι στόχοι αυτοί διογκώνουν τα προβλήματα στη Δημόσια Εκπαίδευση και την υποβαθμίζουν περαιτέρω.          

Καμιά προεκλογική αναμονή – Κανείς δεν θα μας σώσει!

                                         Μόνη ελπίδα οι αγώνες των εργαζομένων!

 

                                                            Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου