συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΑΔΕΔΥ: καταγγελία και στάση εργασίας για την πολιτική δίωξη του Π. Αντωνόπουλου


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη του συναδέλφου Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., γιατί συμμετείχε σε απαγορευμένη από την αστυνομία συγκέντρωση και για αντίσταση κατά της αρχής(!). Με τις δύο αυτές χουντικής έμπνευσης κατηγορίες παραπέμπεται στο αυτόφωρο και δικάζεται, σήμερα, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι (κτίριο 16 της πρώην σχολής Ευελπίδων).
Η Κυβέρνηση καταφεύγει σε κατασταλτική βία, για να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης και για να συνεχίσει την πολιτική εξαθλίωσης του λαού που απαιτεί η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Η απόφαση απαγόρευσης των συγκεντρώσεων παραβαίνει στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα.


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θεωρεί τη σύλληψη του πολιτική δίωξη και καλεί τους εργαζόμενους να είναι σήμερα, Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.30, στο δικαστήριο, για να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο μας και να απαιτήσουμε την άμεση ελευθέρωση του και το σταμάτημα της δίωξης του.

Παράλληλα κηρύσσει Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11:00 πμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου προκειμένου να δοθεί δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου