συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Α΄ Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε.: Ένας μήνας δράσης του Συλλόγου μας για ανοιχτά αλλά ασφαλή σχολεία (πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από όλα τα σχολεία)

Με μια μεγάλη καμπάνια αγωνιστικής δράσης, όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Σύλλογός μας ανέδειξε το αίτημα για ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΧΟΛΕΙΑ. Με πανό στα σχολεία, με αγωνιστικές ενημερωτικές δράσεις μαζί με τους γονείς, με ανακοινώσεις, συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Στις δράσεις συμμετείχαν δεκάδες συνάδελφοι καθώς και οι Ενώσεις Γονέων Ζωγράφου και 7ου Διαμερίσματος Αθηνών. Συγκεντρώνουμε εδώ όλο το πλούσιο υλικό. 

Συνεντεύξεις από παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς του 12ου Δ.Σχ. Αθηνών την ημέρα της νέας αναστολής λειτουργίας των σχολείων

 

Αγωνιστικές δράσεις ενημέρωσης των γονέων:

Απέναντι στα ψεύδη του Υπουργείου ότι «όλα βαίνουν καλώς», με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημέρωση γονέων από τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών και την Ένωση Γονέων του 7ου Διαμερίσματος, στο 12ο Δημ. Σχ. Αθηνών (φωτορεπορτάζ βίντεο)

Δεύτερη αγωνιστική δράση ενημέρωσης γονέων από τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών και την Ένωση Γονέων Ζωγράφου και τον Σύλλογο Γονέων του 6ου Δ.Σχ. Αθηνών, στα 5ο – 6ο Δημ. Σχ. Ζωγράφου (φωτορεπορτάζ βίντεο)

Α΄ Σύλλογος Αθηνών: ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ – τρίτη αγωνιστική δράση ενημέρωσης γονέων στο 4ο Δημ. Σχ. Ζωγράφου (φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Τέταρτη αγωνιστική δράση/ενημέρωση γονέων από τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών και την Ένωση Γονέων του 7ου Διαμερίσματος, στο σχολικό συγκρότημα του Λαϊκού (φωτορεπορτάζ βίντεο)

Πέμπτη αγωνιστική δράση/ενημέρωση γονέων από τον Α΄ Σύλλογο Αθηνών και την Ένωση Γονέων Ζωγράφου, στο σχολικό συγκρότημα των 1ου-19ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου (φωτορεπορτάζ βίντεο)

 

Πανό στα σχολεία του Συλλόγου μας

Μαράσλειος

107ο Δ.Σχ. Αθηνών

104ο Δ.Σχ. Αθηνών

17ο Δ.Σχ. Αθηνών (από την πλευρά της Πανόρμου)

17ο Δ.Σχ. Αθηνών

2ο Δημ. Σχ. Ζωγράφου

2ο Δημ. Σχ. Ζωγράφου

Σχ. συγκρότημα Λαϊκού

12ο Δ.Σχ. Αθηνών (2η είσοδος)

12ο Δ.Σχ. Αθηνών

 

 

4ο Δ. Σχ. Ζωγράφου

 

10ο Δ.Σχ. αθηνών

 

 

15ο Δ.Σχ. Αθηνών

12ο Δ.Σχ. Ζωγράφου

8ο Δ.Σχ. Ζωγράφου

3ο Δ.Σχ. Ζωγράφου, οδός Κρήτης

3ο Δ.Σχ. Ζωγράφου

16o Δημ. Σχ. Αθηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου