συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΔΕΔΥ: στάση εργασίας-συμμετοχή στην Απεργιακή Συγκέντρωση ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ, Τετάρτη 18/6


Η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ   καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, να συμμετάσχουν στην Απεργιακή Συγκέντρωση την Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014, στις 12.00μμ έξω από το Υπουργείο Υγείας ( Αριστοτέλους 17) στο πλαίσιο της 24ώρης Απεργίας της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν και της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.
 
Μετά την απεργιακή συγκέντρωση, θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής  Μεταρρύθμισης και στο κέντρο αγώνα   ( Καραγεώργη της  Σερβίας )  που έχουν συγκροτήσει οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών , οι  σχολικοί φύλακες και οι καθηγητές.
 
Για να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής όλων των εργαζομένων, η Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει  Παναττική στάση εργασίας από 12.00 μμ έως και τη λήξη του ωραρίου.
 
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο αγωνίζονται με απεργία-αποχή διαρκείας από την «αξιολόγηση». Δηλώνουν πως δε πρόκειται να συμπράξουν στη καθιέρωση των ατομικών μισθών, της διαρκούς κινητικότητας, των διαθεσιμοτήτων και των απολύσεων.
 
 
                                                 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
 
§  Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους
§  Όχι στη διάλυση του Δημόσιου τομέα
§  Όχι στην αξιολόγηση και τον ατομικό  μισθό
 
 
Από  την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου