συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Η Ομοσπονδία εργαζομένων Υπ. Εσωτερικών (ΟΣΥΠΕΣΔΑΑ) για την αξιολόγηση

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείο Εσωτερικών Δημ. Διοίκησης και Αποκέντρωσης

Αθήνα 2 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μετά από συνεχιζόμενες παρατάσεις μέσω εγκυκλίων των προθεσμιών για την έναρξη της περιβόητης αξιολόγησης, συνεχίζει το δρόμο του παραλογισμού, της εμπάθειας και της προκατάληψης απέναντι στη δημόσια διοίκηση και το δημόσιο υπάλληλο, επιχειρώντας να ξεκινήσει άμεσα την εφαρμογή της διαδικασίας στο εσωτερικό του, με προφορικές εντολές του αρμόδιου Υπουργού. 
Για μια ακόμη φορά όπως με την προσυνταξιοδοτική εφεδρεία, την πρώτη και τη δεύτερη διαθεσιμότητα οι υπηρεσίες του ΥΔΜΗΔ καλούνται να λειτουργήσουν ως πειραματόζωα αντισυνταγματικών και ανορθολογικών πολιτικών. 
Καλούμε τον Υπουργό ΔΜΗΔ να αναθεωρήσει άμεσα το γενικότερο πλαίσιο της «αξιολόγησης» και να καλέσει σε ευρύ διάλογο τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τους εμπλεκόμενους φορείς.
 Η Ομοσπονδία μας θα σταθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης αντισυνταγματικών και ανορθολογικών πολιτικών και καλεί τους υπαλλήλους των υπουργείων μας να αντισταθούν και σε ατομικό επίπεδο.

ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου