συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Υπ. Τύπου: Η αξιολόγηση του Μητσοτάκη καταργείται στην πράξη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ
Η αξιολόγηση του Μητσοτάκη καταργείται στην πράξη
Στο 85% ανέρχεται το ποσοστό των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης που έχουν αρνηθεί μέχρι σήμερα να παραδώσουν τα έντυπα αξιολόγησης στους αξιολογητές τους.
Οι εργαζόμενοι της Γενικής Γραμματείας εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εφαρμογή του κανιβαλικού νόμου που διαλύει το δημόσιο υλοποιούν την ομόφωνη απόφαση της γενικής τους συνέλευσης και καταθέτουν ασυμπλήρωτα τα έντυπα αξιολόγησης στο Σύλλογό τους.
Από τους 98 εργαζόμενους που παρέλαβαν το έντυπο οι 83 έστειλαν έγγραφο με το οποίο γνωστοποιούν στον αξιολογητή την άρνησή τους να αξιολογηθούν με το σύστημα των ποσοστώσεων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Προσωπικού καλεί όλους τους εργαζόμενους στις Γενικές Γραμματείες να ακολουθήσουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να μην συμμετάσχουν σ’ αυτή την απαξιωτική για τους υπαλλήλους διαδικασία.
Παράλληλα, δηλώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο αγώνας που δίνουν οι εργαζόμενοι του φορέα με μαζικότητα και αποφασιστικότητα να συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη, δηλ. την κατάργηση του κανιβαλικού νόμου για την αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου