συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑΔΕΔΥ: πρόσκληση σε σύσκεψη σωματείων και ομοσπονδιών, Πεμ. 10/7, 2μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Υλοποιώντας την απόφαση του Γ.Σ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για την πραγματοποίηση σύσκεψης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ομοσπονδιών και των σωματείων της Αττικής σας καλούμε, Την Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 και ώρα 14.00 στο ξενοδοχείο NOVUS (Καρόλου 23, πλατεία Καραϊσκάκη) 
Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και των επιτροπών αγώνα, των Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Σωματείων της Αττικής. Ο στόχος της σύσκεψης, είναι η οργάνωση της συνέχισης του πολύμορφου αγώνα μας, για την κατάργηση του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγηση, για την ακύρωση των διαθεσιμοτήτων-απολύσεων χιλιάδων συναδέλφων μας, για την ανατροπή των σχεδίων για παραπέρα μείωση των αποδοχών μας και για την υπεράσπιση των δημοσίων κοινωνικών αγαθών.
Επιδιώκουμε μέσα από τη σύσκεψη να εκτιμήσουμε τη μέχρι τώρα δράση μας, την κυβερνητική τακτική και να συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα της δράσης μας για το επόμενο διάστημα. Για να είναι παραγωγική η σύσκεψη, καλό θα είναι τα ΔΣ να μεταφέρουν αποφάσεις (Γενικών Συνελεύσεων ή Διοικητικών Συμβουλίων).
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
O αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση και για την ακύρωση των απολύσεων δεν είναι υπόθεση καθενός ξεχωριστά, αλλά πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο μαζικής και συλλογικής δράσης. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία όλων!
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου