συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Σωματείο Εργαζομένων Δ. Βύρωνα: Να σταματήσει τώρα η δολοφονική επιδρομή του Ισραήλ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης. Καταδικάζουμε τη βάρβαρη δολοφονική επίθεση που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ στη Γάζα, με εκατοντάδες νεκρούς, χιλιάδες τραυματίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των παλαιστινιακών υπηρεσιών Υγείας μέχρι στιγμής, από τους δολοφονημένους τουλάχιστον 149 είναι παιδιά, 120 γυναίκες και 28 ηλικιωμένοι. Περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν νερό ή έχουν μόνον περιορισμένη πρόσβαση σε νερό την ώρα που και τα δίκτυα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχουν υποστεί ζημιές ή δεν υπάρχουν καύσιμα για τις γεννήτριες. Εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι της Γάζας έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να σωθούν από τις βόμβες. Η κτηνωδία των δολοφόνων του Ισραήλ σε όλο το μεγαλείο.

Για τις αιματηρές αυτές εξελίξεις τεράστιες είναι οι ευθύνες των ΗΠΑ, που με κάθε τρόπο στηρίζουν το Ισραήλ στη συνέχιση της πολεμικής επιδρομής σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Ευθύνες έχει και η Ε.Ε., που ακολουθεί γραμμή «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στο θύτη και το θύμα και ταυτόχρονα αναπτύσσει συνεργασία με το Ισραήλ σε στρατιωτικό και οικονομικό - πολιτικό επίπεδο.
Καλούμε τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ να σταματήσει κάθε συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ και να απαιτήσει να σταματήσουν τώρα οι Ισραηλινές επιθέσεις εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.

Το Δ.Σ.

Ιούλιος 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου