συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Κινητοποίηση εκπ/κών σωματείων στο Υπ. Παιδείας ενάντια στην κατάθεση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου - Προκλητική η αστυνομία (φωτο-βίντεο)

Κινητοποίηση ΕΛΜΕ, Συλλόγων Εκπαιδευτικών ΠΕ, του Συντονιστικού Αναπληρωτών κ.ά. πραγματοποιήθηκε την Πέμπτης 16/4 στο Υπουργείο Παιδείας ενάντια στην επιλογή της κυβέρνησης να καταθέσει αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο στη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού.
Προκλητική ήταν η στάση της αστυνομίας που επιχείρησε… ελέγχους στους συγκεντρωμένους, ενώ ήταν φανερό ότι τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις ασφαλείας, τις οποίες όμως παραβίασαν οι αστυνομικοί. Έφτασαν στο σημείο να κόψουν πρόστιμο σε εκλεγμένο συνδικαλιστή. και σε δημοσιογράφο, παρά την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας και βεβαίωσης τύπου Α.
Η συγκέντρωση συνεχίστηκε, ενώ αντίστοιχες κινητοποιήσεις έγιναν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη και σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου