συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Μετρό Πανόρμου Σάββατο 18/3/2023 στις 12.30


Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας:

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!

 

ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3 ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ

 

Η θλίψη και τα δάκρυά μας, τα ατελείωτα «γιατί» για το έγκλημα στα Τέμπη και το θάνατο τόσων ανθρώπων και νέων παιδιών, έγιναν οργή και η οργή μας έγινε απόφαση για ΑΓΩΝΑ. Από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες λαού, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι έχουν κατακλύσει τους δρόμους  απαιτώντας να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα, να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά!

Το πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο είναι ένοχο για το έγκλημα στα Τέμπη. Οι πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων, οι πολιτικές της απαξίωσης και υποβάθμισης των δημοσίων αγαθών οδήγησαν στο έγκλημα στα Τέμπη. Το μαγικό χέρι της αγοράς, που θα έλυνε τα προβλήματα της παιδείας με την αξιολόγηση και την εμπορευματοποίηση, την ιδιωτικοποίηση της υγείας, των μεταφορών, της ενέργειας, του νερού αποδείχτηκε ότι όχι μόνο οδηγεί στη λεηλασία των λαϊκών δικαιωμάτων και αναγκών προς όφελος των ολιγαρχών του πλούτου, αλλά και δολοφονεί! Οι ζωές μας γι' αυτούς αξίζουν όσο ένα εισιτήριο για τρένα-σιδερένια φέρετρα.

Δεν μπορούμε και δε θέλουμε να επιστρέψουμε στην «κανονικότητα» που συνθλίβει και σκοτώνει. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στους δρόμους απεργοί, διαδηλωτές στο κέντρο και στις γειτονιές. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα

ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ- ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΡΕΥΜΑ - ΝΕΡΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ  ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Το Σάββατο 18/3 στις 12.30 καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στην πλατεία στο μετρό Πανόρμου, να διαδηλώσουμε μαζί με άλλους μαζικούς φορείς της περιοχής και κατοίκους.

 

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ - ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΜΠΗ!

--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου