συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Σκάνδαλο! Ξεπέρασαν κάθε όριο στην επιλογή διευθυντών. Βροχή τα 20άρια στη συνέντευξη σε μέλη του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ από το ελεγχόμενο συμβούλιο επιλογής

 Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης                                Θεσσαλονίκη, 10/4/2023                                 

Προξένου Κορομηλά 51

e.elme.thess@gmail.com

 

Σκάνδαλο! Ξεπέρασαν κάθε όριο στην επιλογή διευθυντών

Βροχή τα 20άρια στη συνέντευξη σε μέλη του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ

από το ελεγχόμενο από τη ΔΑΚΕ συμβούλιο επιλογής

Πραγματικό σκάνδαλο αποτελεί η μοριοδότηση της συνέντευξης των υποψήφιων διευθυντών από το απολύτως ελεγχόμενο από τη ΔΑΚΕ συμβούλιο επιλογής! Απροκάλυπτα έβαλαν εικοσάρια σχεδόν σε όλους όσους ήταν  στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, αλλά και σε συγγενείς τους, ανεβάζοντας τους δεκάδες θέσεις παραπάνω στον πίνακα. Με την απαξιωτική διαδικασία της συνέντευξης θα κάνουν Διευθυντές και θα πάρουν σχολεία κοντά στα σπίτια τους τα μέλη της ΔΑΚΕ, ενώ με βάση τα μόρια τους από τα υποτιθέμενα μετρήσιμα κριτήρια, ούτε Διευθυντές θα γίνονταν, ούτε κοντά στα σπίτια τους θα έπιαναν σχολείο. Την ίδια στιγμή τσεκούρωσαν υποψήφιους με διοικητική εμπειρία και τυπικά προσόντα ή συναδέλφους που θέλησαν να μπουν στη διαδικασία των κρίσεων, επειδή δεν ήταν ΔΑΚΕ! Αποτελούν πλέον ολοφάνερα παραδιοίκηση, η οποία σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση δίνουν λαμπρό παράδειγμα επιλογής των “αρίστων”.

Συμβούλια Επιλογής: ελεγχόμενα όργανα του ΥΠΑΙΘ και της ΔΑΚΕ

Το συμβούλιο επιλογής ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης αποτελούσαν ως τακτικά μέλη οι  Ρουμπίδης Χρήστος, Λούσης Μιχαήλ (δεν συμμετείχε γιατί δεν είναι σύμβουλος), Σαρίκα Μαρία, Μυλωνά Ζωή, Σάρρου Θεοδώρα (σύζυγος Χ. Βαϊτσίδη) και ως αναπληρωματικά μέλη οι Παπαρδέλας Ανδρέας, Ευαγγελόπουλος Αναστάσιος, Τσοκανάρας Γεώργιος, Δερματάς Αντώνιος, Τζουμάκα Χριστίνα. Είναι εμφανής η πρωτοφανής κομματική άλωση του συμβουλίου επιλογής αφού τα 5 από τα 7 τακτικά και αναπληρωματικά διορισμένα μέλη του είναι από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και μία σύζυγος μέλους του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ. Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, συχνά δεν υπήρχε το συμβούλιο επιλογής σε πλήρη σύνθεση και δεν είναι γνωστό ποιοι βαθμολόγησαν και πώς. Ενώ στα τακτικά μέλη του συμβουλίου δεν έγινε η αντικατάσταση του πρώην συμβούλου.

Οι “άριστοι των αρίστων” που τοποθετήθηκαν στο συμβούλιο επιλογής διεκπεραίωσαν το ρόλο τους για τον οποίο διορίστηκαν ως εντολοδόχοι του κυβερνώντος κόμματος και της παράταξης της ΔΑΚΕ και δεν λειτούργησαν ως εκπαιδευτικοί για το συμφέρον του δημόσιου σχολείου και της εργασίας μας.  Με αδίστακτο τρόπο έφεραν τα «κάτω επάνω», με βολέματα... ημετέρων, είτε λόγω κομματικών, είτε λόγω προσωπικών κριτηρίων, ενώ υποψήφιοι με υψηλά αντικειμενικά προσόντα "καρατομήθηκαν" με τη συνέντευξη. Αυτό αποδεικνύει ο πίνακας κατάταξης των υποψήφιων Διευθυντών που δημοσιοποιούμε όπου  καταγράφονται τα μόρια των συναδέλφων, η αρχική τους θέση, πριν τη συνέντευξη (μαύρο χρώμα) και η τελική τους θέση, μετά τη συνέντευξη (κόκκινο χρώμα), καθώς και ο πίνακας με τις βαθμολογίες της συνέντευξης, τους οποίους και αποστέλλουμε στα σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα

Όλοι οι υποψήφιοι Διευθυντές που ανήκουν στην ΔΑΚΕ κρίθηκαν ως  άριστοι κατά τη συνέντευξη, πήραν 20, εκτός από ελάχιστους  που “άγγιξαν” την τελειότητα. Αυτή ήταν η ανταμοιβή για 26 υποψήφιους Διευθυντές που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στις εκλογές για ΠΥΣΔΕ και θέλουν να γίνουν ή να παραμείνουν Διευθυντές. Όλοι με τα προνομιακά μόρια που τους έδωσαν στη συνέντευξη οι συνυποψήφιοί τους, μέλη της ΔΑΚΕ, στις πρόσφατες ηλεκτρονικές εκλογές για Υπηρεσιακά Συμβούλια, που αποτελούσαν το συμβούλιο επιλογής, βελτίωσαν τις θέσεις τους από 10 έως 49 θέσεις! Από 10 έως 20 θέσεις πέρασαν μπροστά από άλλους συναδέλφους, τέσσερα μέλη της ΔΑΚΕ, από 21 έως 30 θέσεις, έξι, από 31 έως 40 θέσεις, επτά και από 41 έως 49 θέσεις εννέα.  Ανάμεσά τους κι ο Χρήσιμος Δανδίκας, “πρόεδρος” της ΕΛΜΕ κατά την καραντίνα 2020-2021, ο οποίος όταν ο κλάδος ξεκίνησε τον αγώνα κατά της αξιολόγησης το 2021, δήλωσε στο ΔΣ ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στον αγώνα του κλάδου γιατί θέλει να γίνει διευθυντής!

Με μεθόδευση των “αρίστων”- μελών του συμβουλίου επιλογής και προκρίνοντας τα δικά τους παιδιά στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων Διευθυντών, καταφανώς αδίκησαν δεκάδες άλλους συναδέλφους. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα σκόπιμης βαθμολόγησης  συναδέλφων στη συνέντευξη με 12, 13 και 14 μόρια που βρέθηκαν στην τελική κατάταξη με δεκάδες θέσεις πίσω από τον αρχικό πίνακα, αυτόν που περιέχει μόνο τα υποτιθέμενα μετρήσιμα κριτήρια, όπως φαίνεται από τον πίνακα που δημοσιοποιούμε.

Ανελέητα χτυπήθηκαν συνάδελφοι που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους και άλλες παρατάξεις, εκτός της Ν.Δ. και της ΔΑΚΕ. Συνάδελφο Διευθυντή από την 26η θέση τον κατέταξαν στην 43η με βαθμό 16 που του έβαλαν στη συνέντευξη. Άλλος, με βαθμό 14 στη συνέντευξη από την 105η θέση βρέθηκε στην 123η. Άλλος με τον ίδιον βαθμό στη συνέντευξη από την 45η στην 70η. Διευθύντρια από την 91η στην 91η γιατί της έβαλαν 14. Ενώ με βαθμό 12 έστειλαν συνάδελφο Διευθυντή από την 169η θέση στην 213η, δηλαδή τόσο γινάτι του είχαν, ώστε να μην ξαναγίνει Διευθυντής τα επόμενα χρόνια, αν παραμείνει σε ισχύ το αίσχος αυτών των πινάκων κατάταξης Διευθυντών.

Ευδιάκριτες είναι οι αδικίες που έχουν υποστεί και άλλοι συνάδελφοι, όπως για παράδειγμα, Διευθύντρια με βαθμό 14 στη συνέντευξη βρέθηκε από την 60η θέση στην 90η. Συναδέλφισσα με βαθμό 12 από την 6η στην 27η.  Άλλη με βαθμό 14 από την 68η στην 106η. Άλλη με βαθμό 12 από την 151η στην 201η. Διευθύντρια με βαθμό 14 από την 114η στην 147η.  Συναδέλφισσα με 15 από την 83η στην 115η. Άλλη με 14 από την 86η στην 94η. Άλλη με 15,8 από την 88η στην 110η. Συνάδελφος με βαθμό 13 από την 27η στην 58η. Άλλος με 15 από την 25η στην 45η. Άλλη με 15 από 73η στην 101η. Άλλος με 15 από την 20η στην 32η. Άλλη με 16 από την 71η στην 84η. Άλλος με 16,25 από 25η στην 39η. Άλλη με 12 από την 6η στην 27η. Υποψήφιοι που αξιολογήθηκαν με 19 ως σύμβουλοι, βαθμολογήθηκαν πολύ χαμηλά για διευθυντές, γιατί έτσι βόλευε για να προκύψει το αποτέλεσμα που μεθόδευσαν.

Ακόμα, όμως και στις περιπτώσεις συναδέλφων που διατήρησαν τη σειρά τους στους δυο πίνακες, αρχικό και τελικό, οι αδικίες, αποτέλεσμα των μεθοδεύσεων, είναι εμφανείς. Βαθμολογήθηκαν στη συνέντευξη τόσο όσο χρειαζόταν για να βρεθούν πίσω από παιδιά της ΔΑΚΕ και τα άλλα παιδιά της ημετεροκρατίας! Συνάδελφος από την 49η θέση βρέθηκε στην 52η γιατί βαθμολογήθηκε με 16,75. Συναδέλφισσα από την 63η στην 59η γιατί της έβαλαν 17. Άλλη από την 84η  στην 86η γιατί της έβαλαν 17. Άλλη από την 76η  στην 72η γιατί της έβαλαν 17.  Συνάδελφος από την 87η στην 83η γιατί του έβαλαν 17,4. Άλλος από την 90η στην 82η γιατί του έβαλαν 17,5. Άλλος από την 16η στην 17η γιατί του έβαλαν 17.   Διευθυντής από την 35η στην 40η γιατί του έβαλαν 17,25. Διευθύντρια από την 17η  στην 16η γιατί της έβαλαν 17,25.

Η απαξιωτική συνέντευξη καθόρισε την επιλογή Διευθυντών!

Καταγγέλλουμε την αδιαφανή και αντιδημοκρατική διαδικασία της συνέντευξης - προφορικής  αξιολόγησης που με το όργιο ημετεροκρατίας που επικράτησε αποδεικνύει ότι καμία δήθεν αξιοκρατία δεν πρόκειται να υπάρξει με την περίφημη αξιολόγηση που προσπαθεί να εφαρμόσει αυτήν την περίοδο το ΥΠΑΙΘ. Αντίθετα αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους ακόμη  ότι έρχεται να υπηρετήσει «προαποφασισμένες» κομματικές επιλογές σε βάρος του δημόσιου σχολείου και της εργασίας μας. Αυτοί που κρίθηκαν ως άριστοι με τη συνέντευξη – αξιολόγηση παρωδία, θα αξιολογήσουν αξιοκρατικά και αντικειμενικά τον κάθε συνάδελφο, όπως θέλουν να μας πείσουν; Μέχρι σήμερα ελάχιστοι πίστευαν στο αδιάβλητο των κρίσεων, άλλωστε όλες οι κυβερνήσεις το επιβεβαίωναν με τις αλλαγές Διευθυντών εκπαίδευσης και παλιότερα και προϊσταμένων που προχωρούσαν, μετά από κάθε κυβερνητική αλλαγή. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. ξεπέρασε κάθε όριο με την κομματική άλωση και την ημετεροκρατία που προωθεί και αυτό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τον κλάδο.

Με κριτήριο την υποταγή  στη διοίκηση και την παραδιοίκηση της ΔΑΚΕ 

και στους σχεδιασμούς τους για το σχολείο της αγοράς, επιλέγονται οι  Διευθυντές!

Η επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης γίνεται σε μια περίοδο που το σύνολο των εκπαιδευτικών βιώνει τις πρωτοφανείς σε βαθμό αντιδραστικότητας αλλαγές στην εκπαίδευση που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ. Στην “επιμόρφωση” του ΙΕΠ οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι διδάσκονται ότι οι μαθητές και οι γονείς είναι πελάτες και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να αναπροσαρμόσουν το ρόλο τους για να τους ικανοποιούν! Προσπαθούν με την επιβολή της αξιολόγησης, με το φόβο και τις απειλές, να υποτάξουν τους εκπαιδευτικούς για να διαλύσουν το σχολείο και τα εργασιακά μας δικαιώματα. Οι αλλαγές αυτές προσδιορίζουν επακριβώς  και το νέο ρόλο των Διευθυντών  manager  στο «νέο»-φτωχό «δημόσιο» σχολείο των ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων, τις οποίες και προορίζονται να υπηρετήσουν  τα νέα διοικητικά στελέχη ως οι νέοι αξιολογητές, μετά τους αξιολογητές συμβούλους. Δεν ήταν τυχαίες οι ερωτήσεις σε υποψήφιους διευθυντές  που καλούνταν να δώσουν τις “σωστές” απαντήσεις για τη διαχείριση των μη ικανών εκπαιδευτικών, τις δράσεις που αξιολογούνται θετικά, τη στάση τους απέναντι στο σύλλογο διδασκόντων, κ.ά.

Ο σύλλογος διδασκόντων, το κυρίαρχο όργανο στο σχολείο

Επιδιώκουν τον απόλυτο έλεγχο των νέων διευθυντών, καθώς ο νέος διευθυντής μετατρέπεται σε διοικητικό στέλεχος  -  manager που  στόχος του θα είναι να εφαρμόζονται οι νόρμες στα σχολεία - επιχειρήσεις μακριά από κάθε εκπαιδευτική, παιδαγωγική και εργασιακή ευαισθησία. Είναι αυτός που τον προορίζουν για καθημερινό αξιολογητή μας με στόχο την υποταγή  στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια.

Απέναντι σ’ αυτό το ιεραρχικό αξιολογικό μοντέλο διοίκησης, αντιπροτείνουμε μια άλλη, δημοκρατική λειτουργία του σχολείου με την ανάδειξη του συλλόγου διδασκόντων σε βασικό στοιχείο  ρύθμισης της σχολικής ζωής. Όλες οι σημαντικές αποφάσεις να περάσουν στην αρμοδιότητα του συλλόγου διδασκόντων. Οι διευθυντές και υποδιευθυντές να έχουν μόνο εκτελεστικές και συντονιστικές αρμοδιότητες και να εκλέγονται αποκλειστικά από το σύλλογο διδασκόντων.

Καλούμε τους συναδέλφους να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο  σχολείο της αγοράς, ενάντια στην αξιολόγηση και την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών. Να παλέψουν για ενιαίο δωδεκάχρονο δημόσιο, δωρεάν  σχολείο των όλων, των ίσων και των διαφορετικών, χωρίς ταξικούς φραγμούς κι αξιολογήσεις που θα σέβεται τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, θα αναπτύσσει την κριτική τους σκέψη, θα προωθεί την αγάπη για τη γνώση κι όχι την πειθάρχηση, θα τα μάθει να εξηγούν και ν’ αλλάζουν τον κόσμο, θα τα διδάξει αλληλεγγύη, συλλογικότητα, αγωνιστικότητα.

                                                                     Για το Δ.Σ

         

                                    

                        Ο Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας

              Χρήστος Ζαγανίδης                              Σοφία Στεφανίδου

Ονοματεπώνυμο υποψήφιων Διευθυντών Ειδικότητα  Μόρια πριν και μετά τη συνέντευξη Σειρά κατάταξης πριν και μετά τη συνέντευξη  
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΕ04.01   266
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΕ11 28,4875 106
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 48,4875 71
ΑΔΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.05 32,7500 58
ΑΔΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ 52,75 41
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ02 33,7500 50
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 52,05 46
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ02 18,8750 228
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 37,875 195
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ11 13,9375 259
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ11 – ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 33,5375 225
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΕ11 21,0000 204
ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 39,4 174
ΑΛΜΠΑΝΑΚΗ ΞΑΝΘΗ ΠΕ01 43,0000 3
ΑΛΜΠΑΝΑΚΗ ΞΑΝΘΗ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 61,4 2
ΑΜΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ78 21,0500 203
ΑΜΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ78 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 37,25 200
ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΡΕΤΗ ΠΕ80 26,8125 129
ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ04.01 18,2500 235
ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ04.01 – ΦΥΣΙΚΟΙ 35,65 215
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ04.01 19,0250 227
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 33,025 228
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΕ02 23,2500 180
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 39,25 178
ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ79.01 35,0000 39
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 26,2500 135
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 46,25 93
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕ04.01 30,4375 76
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 49,4375 61
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ06 26,5750 131
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 43,975 128
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΠΕ02 22,0000 196
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 40,2 166
ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ06 34,0000 48
ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 54 29
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ01 19,2500 223
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 39,25 177
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ88.01 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ 58,6125 8
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΕ88.01 38,6125 18
ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ04.01 13,2000 261
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ86 26,3000 134
ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 43,3 132
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ01 20,8750 208
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 38,875 184
ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕ78 36,5500 27
ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕ78 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 49,55 58
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ82 36,5500 28
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 56,55 12
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕ86 34,9750 40
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 53,725 30
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ80 26,8750 126
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 46,875 88
ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΜΕΡΣΙΝΑ ΠΕ04.02 18,6750 232
ΒΙΖΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ01 11,2500 265
ΒΙΖΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 29,25 238
ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ82 34,6250 42
ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 54,625 23
ΒΛΑΧΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ06 31,0000 69
ΒΛΑΧΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 49,5 60
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.01 21,4750 201
ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 38,475 188
ΒΟΡΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ86 22,1250 194
ΒΟΡΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 41,125 156
ΒΡΥΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ04.01 36,6750 25
ΒΡΥΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 52,925 39
ΓΑΡΑΝΤΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 19,7500 219
ΓΑΡΑΝΤΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 – ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 35,75 210
ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ11 25,0000 151
ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 37 202
ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ84 33,0000 56
ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ84 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 53 38
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ87.09 22,6250 188
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ87.09 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 40,625 162
ΓΙΑΝΝΑΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΕ06 23,1250 182
ΓΙΑΝΝΑΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 38,125 191
ΓΙΑΝΤΣΟΥΛΗ ΘΕΟΥΛΑ ΠΕ02 25,6000 143
ΓΙΑΝΤΣΟΥΛΗ ΘΕΟΥΛΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 41,6 149
ΓΙΓΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΠΕ81 30,2250 78
ΓΙΓΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 45,225 114
ΓΚΑΡΟΣ ΖΩΣΙΜΟΣ ΠΕ04.01 16,3750 248
ΓΚΑΡΟΣ ΖΩΣΙΜΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 32,625 229
ΓΚΑΤΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ86 25,1250 149
ΓΚΑΤΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 41,325 153
ΓΚΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ03 29,6250 87
ΓΚΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 47,025 83
ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ03 31,0000 70
ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 49 66
ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΕ86 29,6250 88
ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 45,425 110
ΓΟΥΤΑΚΟΛΗ ΧΡΥΣΗ ΠΕ02 28,1250 110
ΓΟΥΤΑΚΟΛΗ ΧΡΥΣΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 47,625 78
ΓΡΑΤΣΩΝΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕ11 33,2500 54
ΓΡΑΤΣΩΝΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 53,25 35
ΓΡΟΥΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ07 24,9250 154
ΓΡΟΥΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ07 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 44,925 119
ΔΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ05 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 29,2 241
ΔΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΕ05 17,0000 241
ΔΑΝΔΙΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΕ11 15,7500 252
ΔΑΝΔΙΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΕ11 – ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 35,75 211
ΔΕΛΑΠΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11 13,1875 262
ΔΕΛΑΠΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 27,1875 244
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11 23,3500 179
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 43,35 131
ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ02 23,3750 177
ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 39,875 168
ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΕ04.04 28,8500 101
ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 45,85 100
ΕΛΒΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 49,3 62
ΕΛΒΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ  ΠΕ02 29,3000 92
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΕ04.01 35,1250 37
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 53,125 37
ΕΝΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΤΙΑΝΑ ΠΕ05 41,8750 8
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ08 16,8750 242
ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΠΕ02 27,9250 113
ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 45,925 99
ΖΑΧΑΡΟΓΛΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΠΕ83 24,1250 164
ΖΕΤΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ84 38,5500 19
ΖΕΤΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΕ84 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 58,55 9
ΖΗΣΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ ΠΕ02 29,0000 97
ΖΗΣΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 47 85
ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ80 23,9500 167
ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 43,95 129
ΖΗΣΗ ΘΩΜΑΗ ΠΕ87.02 21,3125 202
ΖΗΣΗ ΘΩΜΑΗ ΠΕ87.02 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 41,3125 154
ΗΛΙΑΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ ΠΕ81 28,5500 104
ΗΛΙΑΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 48,55 69
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕ03 24,3000 161
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 40,55 164
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ34 25,3750 147
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ34 - ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 45,375 112
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11 27,8000 116
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 44,05 127
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ80 34,1250 46
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 54,125 25
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΠΕ06 27,0000 122
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 45,5 109
ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΕ83 28,5625 103
ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 46,3125 92
ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕ11 37,2375 24
ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 52,2375 45
ΘΥΜΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.02 35,8750 32
ΘΥΜΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 54,875 21
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ01 29,7500 86
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 46,25 94
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ80 30,1750 79
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 49,675 56
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ03 23,2000 181
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 37 203
ΚΑΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ04.02 22,0000 197
ΚΑΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 41 158
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ86 32,5000 62
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 51 49
ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕ04.05 22,2500 193
ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕ04.05 - ΓΕΩΛΟΓΟΙ 37,25 201
ΚΑΛΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ02 23,0000 184
ΚΑΛΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 42,25 145
ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ03 20,3500 211
ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 37,85 196
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 28,5625 243
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  ΠΕ06 12,5625 263
ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ03 28,0500 111
ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 47,3 81
ΚΑΡΑΒΕΤΣΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΕ86 22,5750 190
ΚΑΡΑΒΕΤΣΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 39,825 169
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕ02 31,0000 71
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 47 84
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ04.04 26,5000 132
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 45,5 107
ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΠΕ80 23,5000 174
ΚΑΡΑΚΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΕ01 33,0000 57
ΚΑΡΑΚΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 52 47
ΚΑΡΑΚΟΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ11 16,8000 244
ΚΑΡΑΚΟΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ11 – ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 35,3 217
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ80 28,5000 105
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 44,25 123
ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ87.02 32,5000 63
ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕ87.02 - ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 49,5 59
ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ04.04 19,8750 215
ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ04.04 – ΒΙΟΛΟΓΟΙ 35,875 209
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 49,2 65
ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΠΕ04.02 29,2000 95
ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ02 27,7500 117
ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 45,5 108
ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΕ02 40,7500 10
ΚΑΡΟΥΛΗ ΠΑΡΔΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ05 38,8750 14
ΚΑΡΟΥΛΗ ΠΑΡΔΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ05 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 58,875 6
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ86 33,8125 49
ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 50,5625 52
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΕ86 34,6250 43
ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 54,625 22
ΚΕΧΑΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕ81 39,5000 12
ΚΕΧΑΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 59,5 4
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 40,1000 11
ΚΟΖΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ03 18,1250 237
ΚΟΖΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΕ03 – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 34,125 222
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 34,375 220
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΠΕ02 19,8750 216
ΚΟΚΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ83 18,8750 229
ΚΟΚΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 36,875 204
ΚΟΚΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕ04.01 16,1250 251
ΚΟΚΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕ04.01 – ΦΥΣΙΚΟΙ 35,125 218
ΚΟΛΙΤΣΗ ΦΙΛΟΘΕΗ ΠΕ02 43,0000 4
ΚΟΛΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ04.01 38,8750 15
ΚΟΛΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 58,875 7
ΚΟΡΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ86 27,7500 118
ΚΟΡΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 45,75 102
ΚΟΤΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ02 28,0000 112
ΚΟΤΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 46 98
ΚΟΥΙΜΤΖΗ ΛΙΑΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 24,2000 162
ΚΟΥΙΜΤΖΗ ΛΙΑΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 39,2 180
ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ02 29,2250 94
ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 49,225 64
ΚΟΥΜΛΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ02 20,7500 209
ΚΟΥΜΛΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 35,75 212
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ07 30,4250 77
ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ07 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 48,175 74
ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ06 27,6875 119
ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 45,6875 103
ΚΟΥΤΣΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕ81 28,2500 107
ΚΟΥΤΣΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 46,75 89
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΡΟΣΟΣ ΠΕ04.04 24,5000 158
ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΡΟΣΟΣ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 44,5 121
ΚΥΠΡΙΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ86 23,5000 175
ΚΥΠΡΙΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 39,5 172
ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΘΗΝΑ ΠΕ06 21,7000 200
ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΘΗΝΑ ΠΕ06 – ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 35,7 214
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11 38,0000 22
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 58 10
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΕ03 23,5500 173
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 40,55 165
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ11 19,9250 214
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 38,925 183
ΚΥΤΑΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕ03 15,1000 257
ΚΥΤΑΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 27,1 245
ΚΩΛΕΤΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΕ86 30,6750 74
ΚΩΛΕΤΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 50,675 51
ΚΩΝΣΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΠΕ89.01 32,6250 61
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78 23,3750 178
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ78 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 37,375 197
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ04.02 16,5000 246
ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 32,5 230
ΚΩΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ83 39,1875 13
ΚΩΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 59,1875 5
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΠΕ02 30,7500 73
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 45,75 101
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ02 29,8750 84
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 46,875 86
ΛΑΛΑΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ03 25,5000 145
ΛΑΛΑΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 41,5 150
ΛΕΜΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 25,8750 140
ΛΕΜΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 42,875 136
ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ79.01 19,2000 225
ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ79.01 - ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ 31,2 233
ΜΑΖΗΡΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΕ02 38,6250 17
ΜΑΖΗΡΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 55,875 16
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ03 24,6250 156
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 42,625 141
ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ86 24,8750 155
ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 41,375 152
ΜΑΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ04.01 25,0000 152
ΜΑΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 42,25 144
ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ02 16,6250 245
ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 34,375 221
ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 29,5750 90
ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 47,075 82
ΜΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ04.01 15,2500 256
ΜΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 29,25 239
ΜΑΤΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ82 19,5000 220
ΜΑΤΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 38,5 186
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ80 42,6750 5
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 60,675 3
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ02 15,5000 253
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 31 234
ΜΑΧΑΙΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ11 41,5000 9
ΜΕΛΙΣΣΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ02 20,1250 212
ΜΕΛΙΣΣΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 37,375 198
ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ80 16,4375 247
ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 29,4375 236
ΜΗΤΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΕ02 28,9500 99
ΜΗΤΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 44,95 118
ΜΙΤΙΝΤΖΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ02 33,4500 52
ΜΙΤΙΝΤΖΗ ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 51,95 48
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ04.01 25,6000 144
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 45,6 105
ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ02 30,4750 75
ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 48,225 72
ΜΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ02 19,2250 224
ΜΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 39,225 179
ΜΟΡΑΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ87.09 23,4750 176
ΜΟΡΑΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ87.09 - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 38,975 182
ΜΟΥΖΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 42,0000 6
ΜΟΥΖΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 54 27
ΜΟΥΤΖΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.01 18,8750 230
ΜΟΥΤΖΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 37,375 199
ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ02 26,1250 137
ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 46,125 96
ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ04.02 30,1250 80
ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 50,125 54
ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ03 16,2500 249
ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 36,25 207
ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ ΠΕ82 28,2500 108
ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 47,38 80
ΜΠΙΣΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ01 34,1250 47
ΜΠΙΣΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 54,125 26
ΜΠΛΕΜΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 44,125 126
ΜΠΛΕΜΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ  ΠΕ11 24,1250 165
ΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 35,6000 35
ΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 52,85 40
ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ84 34,5000 44
ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΕ84 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 54,5 24
ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ04.04 24,0250 166
ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 38,025 193
ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ02 27,1250 121
ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 41,625 148
ΜΥΣΤΙΛΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ11 29,0000 98
ΜΥΣΤΙΛΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 44,75 120
ΜΥΣΤΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ04.04 30,8750 72
ΜΥΣΤΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 47,875 76
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕ02 26,0000 139
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 45 116
ΝΑΖΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ83 30,1250 81
ΝΑΖΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 50,125 53
ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΠΕ83 36,0000 31
ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΚΥΛΑΣ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 54 28
ΝΙΚΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ86 24,9625 153
ΝΙΚΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 44,9625 117
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ04.02 27,6875 120
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 47,6875 77
ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ03 15,5000 254
ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 32,5 231
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ02 24,3750 159
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 40,875 160
ΞΩΜΑΛΗ ΡΑΛΛΙΩ ΠΕ04.04 32,1250 66
ΞΩΜΑΛΗ ΡΑΛΛΙΩ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 48,125 75
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΕ11 31,6875 67
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 49,6875 55
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ80 27,0000 123
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 42 146
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ ΠΕ01 22,1250 195
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 41,125 157
ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΕ25 27,9000 114
ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΕ25 - ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 41,9 147
ΠΑΛΥΒΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ88.01 23,0000 185
ΠΑΛΥΒΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ88.01 - ΓΕΩΠΟΝΟΙ 41 159
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΕ02 38,7500 16
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 55,75 17
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ02 36,5000 29
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 53,5 33
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 27,0000 124
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 43 135
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ07 18,3000 234
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ07 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 32,3 232
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΕ78 28,8750 100
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΕ78 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 42,875 137
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ06 16,8125 243
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 30,8125 235
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ81 19,0500 226
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 33,05 227
ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΠΕ80 38,1500 21
ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 56,15 14
ΠΑΠΑΣΤΟΪΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02 15,5000 255
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.02 29,8000 85
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 46,05 97
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΕ11 12,5000 264
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 26,5 246
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 20,6000 210
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 38,6 185
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ86 23,7250 169
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ86 – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 35,725 213
ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 37,7000 23
ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 57,45 11
ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΕ04.02 25,4250 146
ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 42,675 139
ΡΟΓΔΑΚΗ ΑΝΝΑ ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 33,5 226
ΡΟΓΔΑΚΗ ΑΝΝΑ  ΠΕ02 19,5000 221
ΡΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕ82 29,1000 96
ΡΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 47,6 79
ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 36,6000 26
ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.01 - ΦΥΣΙΚΟΙ 52,6 43
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΕ83 35,2500 36
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 55,25 20
ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ81 31,5125 68
ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 45,5125 106
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕ86 34,7500 41
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 48,75 67
ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ86 25,1000 150
ΣΑΧΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΕ02 41,9750 7
ΣΑΧΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 55,975 15
ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ02 30,0500 82
ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 44,25 122
ΣΔΡΑΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ11 18,6875 231
ΣΔΡΑΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 29,4375 237
ΣΕΙΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02 30,0000 83
ΣΕΙΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 45 115
ΣΕΝΤΕΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΕ86 32,4500 64
ΣΕΝΤΕΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 50,95 50
ΣΙΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ81 26,8750 127
ΣΙΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕ81 - ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 45,375 113
ΣΙΒΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 44,25 124
ΣΙΒΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΠΕ02 27,0000 125
ΣΙΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΕ04.02 22,6250 189
ΣΙΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 42,625 140
ΣΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 26,8750 128
ΣΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 46,875 87
ΣΟΡΟΠΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 39,3 176
ΣΟΡΟΠΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ  ΠΕ02 25,3000 148
ΣΠΑΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ83 22,7000 187
ΣΠΑΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 36,7 205
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ80 23,0750 183
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 39,075 181
ΣΠΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11 19,7750 218
ΣΠΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 39,775 170
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕ86 24,6250 157
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 36,625 206
ΣΤΟΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ02 29,5000 91
ΣΤΟΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 46,5 91
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 20,9000 207
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 35,9 208
ΣΥΒΑΚΑ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΕ05 44,4375 2
ΣΥΒΑΚΑ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΠΕ05 - ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 64,4375 1
ΣΥΡΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΠΕ01 45,3750 1
ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ07 25,7750 141
ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ07 - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 43,275 133
ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ04.02 32,7500 59
ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ04.02 - ΧΗΜΙΚΟΙ 52,75 42
ΤΖΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ78 26,2500 136
ΤΖΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ78 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 42,25 143
ΤΖΙΚΟΥΔΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ86 35,6875 33
ΤΖΙΚΟΥΔΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 55,6875 18
ΤΖΙΜΠΙΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ02 14,1250 258
ΤΖΙΜΠΙΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 29,125 242
ΤΖΟΥΜΕΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ02 22,0000 198
ΤΖΟΥΜΕΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 41,5 151
ΤΙΑΛΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ86 23,5750 172
ΤΙΑΛΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 40,575 163
ΤΙΡΙΚΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ01 33,7000 51
ΤΙΡΙΚΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 53,7 31
ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ03 34,5000 45
ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 48,5 70
ΤΟΛΕΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ02 21,0000 205
ΤΟΛΕΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕ02 – ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 35,5 216
ΤΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ80 27,8875 115
ΤΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 45,3875 111
ΤΟΥΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΕ86 19,8750 217
ΤΟΥΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΠΕ86 – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 33,875 224
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ KΟΣΜΑΣ ΠΕ02 38,5000 20
ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 53,5 32
ΤΟΥΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ02 22,7500 186
ΤΟΥΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 40,75 161
ΤΡΙΓΚΑ ΔΑΦΝΗ ΠΕ78 22,0000 199
ΤΡΙΓΚΑ ΔΑΦΝΗ ΠΕ78 - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ 38 194
ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΕ11 18,5000 233
ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 38,5 187
ΤΣΙΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 22,4000 192
ΤΣΙΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 39,4 173
ΤΣΙΟΝΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ06 32,7500 60
ΤΣΙΟΝΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 46,75 90
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ01 22,5000 191
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 42,5 142
ΤΣΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ03 16,2500 250
ΤΣΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ03 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 29,25 240
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ86 32,2500 65
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 52,25 44
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11 26,1250 138
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 46,125 95
ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ ΠΕ02 20,1250 213
ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 40,125 167
ΤΣΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 17,8750 240
ΤΣΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ04.01 – ΦΥΣΙΚΟΙ 34,875 219
ΤΥΧΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ80 24,3250 160
ΤΥΧΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 39,325 175
ΦΑΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ03 21,0000 206
ΦΑΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕ03 – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ 34 223
ΦΕΛΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ84 29,2500 93
ΦΕΛΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ84 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 49,25 63
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ86 23,7250 170
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 41,225 155
ΦΟΛΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΕ04.04 18,2500 236
ΦΟΛΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 38,25 190
ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕ83 33,3250 53
ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕ83 - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 53,325 34
ΦΥΡΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ82 13,6250 260
ΦΥΡΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 25,625 247
ΧΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ06 24,2000 163
ΧΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕ06 - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 44,2 125
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΕ86 28,2000 109
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 48,2 73
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ01 29,6250 89
ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 49,625 57
ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 28,7500 102
ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕ11 - ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 48,75 68
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.04 - ΒΙΟΛΟΓΟΙ 53,125 36
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΕ04.04 33,1250 55
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ ΠΕ02 23,6250 171
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 43,625 130
ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ ΠΕ02 26,5000 133
ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 43 134
ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ  ΠΕ04.04 17,9500 239
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ84 36,2000 30
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ86 26,7500 130
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ84 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ 56,2 13
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 39,75 171
ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 35,1000 38
ΧΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ01 23,8000 168
ΧΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ01 - ΘΕΟΛΟΓΟΙ 42,8 138
ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ03 9,0000 267
ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ82 35,6250 34
ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 55,625 19
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 18,1250 238
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΠΕ02 - ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ 38,125 192
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ82 19,3000 222
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ82 - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ 38,3 189
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΕ86 25,6500 142
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΠΕ86 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 45,65 104

 

 Η βαθμολογία στις συνεντεύξεις στον πίνακα που ακολουθεί :


Α/Α   ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 28,4875 48,4875 20
2 ΑΔΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ 32,75 52,75 20
3 ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 33,75 52,05 18,3
4 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 18,875 37,875 19
5 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 13,9375 33,5375 19,6
6 ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 21 39,4 18,4
7 ΑΛΜΠΑΝΑΚΗ ΞΑΝΘΗ 43 61,4 18,4
8 ΑΜΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ 21,05 37,25 16,2
9 ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 18,25 35,65 17,4
10 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 19,025 33,025 14
11 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ 23,25 39,25 16
12 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 26,25 46,25 20
13 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 30,4875 49,4375 18,95
14 ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 26,575 43,975 17,4
15 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΑΤΗ 22 40,2 18,2
16 ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 34 54 20
17 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 19,25 39,25 20
18 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  38,6125 58,6125 20
19 ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 24,875 43,3 18,425
20 ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 20,875 38,875 18
21 ΑΣΤΡΕΙΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 35,55 49,55 14
22 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 36,55 56,55 20
23 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 36,55 53,725 17,175
24 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 26,875 46,875 20
25 ΒΙΖΟΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 11,25 29,25 18
26 ΒΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 34,625 54,625 20
27 ΒΛΑΧΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 31 49,5 18,5
29 ΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 21,475 38,475 17
28 ΒΟΡΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 22,125 41,125 19
30 ΒΡΥΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ 36,675 52,925 16,25
31 ΓΑΡΑΝΤΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 19,75 35,75 16
32 ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΕΛΕΝΗ 25 37 12
33 ΓΕΩΡΓΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 33 53 20
34 ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 22,625 40,625 18
35 ΓΙΑΝΝΑΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ 23,125 38,125 15
37 ΓΙΑΝΤΣΟΥΛΗ ΘΕΟΥΛΑ 25,6 41,6 16
36 ΓΙΓΑΝΤΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ 30,225 45,225 15
38 ΓΚΑΡΟΣ ΖΩΣΙΜΟΣ 16,375 32,625 16,25
39 ΓΚΑΤΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 25,125 41,325 16,2
40 ΓΚΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 29,625 47,025 17,4
41 ΓΚΕΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 31 49 18
42 ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ 29,625 45,425 15,8
43 ΓΟΥΤΑΚΟΛΗ ΧΡΥΣΗ 28,125 47,625 19,5
44 ΓΡΑΤΣΩΝΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 33,25 53,25 20
45 ΓΡΟΥΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 24,925 44,925 20
46 ΔΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  17 29,2 12,2
47 ΔΑΝΔΙΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΣ 15,75 35,75 20
48 ΔΕΛΑΠΑΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 13,1875 27,1875 14
49 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 23,35 43,35 20
50 ΔΗΜΑΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 23,375 39,875 16,5
51 ΔΟΜΟΥΧΤΣΙΔΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ 28,85 45,85 17
52 ΕΛΒΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ  29,3 49,3 20
53 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 35,125 53,125 18
54 ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ 27,925 45,925 18
55 ΖΕΤΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 38,55 58,55 20
56 ΖΗΣΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ 29 47 18
57 ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ 23,95 43,95 20
58 ΖΗΣΗ ΘΩΜΑΗ 21,3125 41,3125 20
59 ΗΛΙΑΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ 28,55 48,55 20
60 ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 24,3 40,55 16,25
61 ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 25,375 45,375 20
62 ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 27,8 44,05 16,25
63 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 34,125 54,125 20
64 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΥΦΗΜΙΑ 27 45,5 18,5
65 ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 28,5625 46,3125 17,75
66 ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 37,2375 52,2375 15
68 ΘΥΜΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 35,875 54,875 19
67 ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29,75 46,25 16,5
69 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 30,175 49,675 19,5
70 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 21,2 37 15,8
71 ΚΑΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ 21 41 20
72 ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 32,5 51 18,5
73 ΚΑΛΑΦΑΤΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 22,25 37,25 15
74 ΚΑΛΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 23 42,25 19,25
75 ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 20,35 37,85 17,5
76 ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ  12,5625 28,5625 16
77 ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 28,05 47,3 19,25
78 ΚΑΡΑΒΕΤΣΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 22,575 39,825 17,25
79 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 31 47 16
80 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 26,5 45,5 19
81 ΚΑΡΑΚΑΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 33 52 19
82 ΚΑΡΑΚΟΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 16,8 35,3 18,5
83 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 28,5 44,25 15,75
84 ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 32,5 49,5 17
85 ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 19,875 35,875 16
86 ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  29,2 49,2 20
88 ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ 27,75 45,5 17,75
87 ΚΑΡΟΥΛΗ ΠΑΡΔΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ 38,875 58,875 20
89 ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 33,8125 50,5625 16,75
90 ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ 34,625 54,625 20
91 ΚΕΧΑΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ 39,5 59,5 20
92 ΚΟΖΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 18,125 34,125 16
93 ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  19,875 34,375 14,5
94 ΚΟΚΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 18,875 36,875 18
95 ΚΟΚΟΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 16,125 35,125 19
96 ΚΟΛΤΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 38,875 58,875 20
97 ΚΟΡΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 27,75 45,75 18
98 ΚΟΤΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 28 46 18
99 ΚΟΥΙΜΤΖΗ ΛΙΑΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 24,2 39,2 15
100 ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 29,225 49,225 20
101 ΚΟΥΜΛΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 20,75 35,75 15
102 ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 30,425 48,175 17,75
103 ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΕΛΛΑ 27,6875 45,6875 18
104 ΚΟΥΤΣΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 28,25 46,75 18,5
105 ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΡΟΣΟΣ 24,5 44,5 20
106 ΚΥΠΡΙΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 23,5 39,5 16
108 ΚΥΡΙΑΖΗ ΑΘΗΝΑ 21,7 35,7 14
107 ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 38 58 20
109 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ 23,55 40,55 17
110 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 19,925 38,925 19
111 ΚΥΤΑΝΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 15,1 27,1 12
112 ΚΩΛΕΤΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 30,675 50,675 20
113 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 23,375 37,375 14
114 ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 16,5 32,5 16
115 ΚΩΦΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 39,1875 59,1875 20
116 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΓΕΝΟΒΕΦΑ 30,75 45,75 15
117 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 29,875 46,875 17
118 ΛΑΛΑΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 25,5 41,5 16
119 ΛΕΜΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 25,875 42,875 17
120 ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 19,2 31,2 12
121 ΜΑΖΗΡΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ 38,625 55,875 17,25
124 ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 24,625 42,625 18
122 ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 23,875 41,375 17,5
123 ΜΑΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 25 42,25 17,25
125 ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 16,625 34,375 17,75
126 ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 29,575 47,075 17,5
127 ΜΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 15,25 29,25 14
128 ΜΑΤΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 19,5 38,5 19
129 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 42,675 60,675 18
130 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ 15,5 31 15,5
131 ΜΕΛΙΣΣΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 20,125 37,375 17,25
132 ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 16,4375 29,4375 13
133 ΜΗΤΕΛΟΥΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ 28,95 44,95 16
135 ΜΙΤΙΝΤΖΗ ΕΥΑΝΘΙΑ 33,45 51,95 18,5
134 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 25,6 45,6 20
136 ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 30,475 48,225 17,75
137 ΜΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 19,225 39,225 20
138 ΜΟΡΑΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 23,475 38,975 15,5
139 ΜΟΥΖΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ 42 54 12
141 ΜΟΥΤΖΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 18,875 37,375 18,5
140 ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 26,125 46,125 20
142 ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 30,125 50,125 20
143 ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 16,25 36,25 20
144 ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ 28,25 47,38 19,13
145 ΜΠΙΣΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 34,125 54,125 20
146 ΜΠΛΕΜΠΙΤΖΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ  24,125 44,125 20
147 ΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 35,6 52,85 17,25
148 ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 34,5 54,5 20
149 ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 24,025 38,025 14
151 ΜΠΡΑΒΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 27,125 41,625 14,5
150 ΜΥΣΤΙΛΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ 29 44,75 15,75
152 ΜΥΣΤΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 30,875 47,875 17
153 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 26 45 19
154 ΝΑΖΛΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 30,125 50,125 20
155 ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΑΚΥΛΑΣ 36 54 18
156 ΝΙΚΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24,9625 44,9625 20
157 ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ 27,6875 47,6875 20
158 ΝΤΑΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 15,5 32,5 17
159 ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 24,375 40,875 16,5
160 ΞΩΜΑΛΗ ΡΑΛΛΙΩ 31,125 48,125 17
161 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ 31,6875 49,6875 18
162 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 25 42 17
163 ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ 22,125 41,125 19
165 ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 27,9 41,9 14
164 ΠΑΛΥΒΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 23 41 18
166 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 38,75 55,75 17
167 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 36,5 53,5 17
168 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 27 43 16
169 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 18,3 32,3 14
170 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ 28,875 42,875 14
171 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 16,8125 30,8125 14
172 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 19,05 33,05 14
173 ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 38,15 56,15 18
174 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 29,8 46,05 16,25
175 ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 12,5 26,5 14
176 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 20,6 38,6 18
178 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 23,725 35,725 12
177 ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ 37,7 57,45 19,75
179 ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ 25,425 42,675 17,25
180 ΡΟΓΔΑΚΗ ΑΝΝΑ  19,5 33,5 14
181 ΡΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 29,1 47,6 18,5
182 ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 36,6 52,6 16
183 ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ 35,25 55,25 20
184 ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ 31,5125 45,5125 14
185 ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 34,75 48,75 14
187 ΣΑΧΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 41,975 55,975 14
186 ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30,05 44,25 14,2
188 ΣΔΡΑΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 18,6875 29,4375 10,75
189 ΣΕΙΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 30 45 15
190 ΣΕΝΤΕΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 32,45 50,95 18,5
192 ΣΙΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΚΑΜΑΡΗ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 26,875 45,375 18,5
191 ΣΙΒΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  27 44,25 17,25
193 ΣΙΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ 22,625 42,625 20
194 ΣΙΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 26,875 46,875 20
195 ΣΟΡΟΠΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ  25,3 39,3 14
196 ΣΠΑΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 22,7 36,7 14
199 ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 23,075 39,075 16
198 ΣΠΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 19,775 39,775 20
197 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 24,625 36,625 12
200 ΣΤΟΛΙΔΟΥ ΟΛΓΑ 29,5 46,5 17
201 ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 20,9 35,9 15
203 ΣΥΒΑΚΑ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ 44,4375 64,4375 20
202 ΤΑΡΑΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 25,775 43,275 17,5
204 ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 32,75 52,75 20
205 ΤΖΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 26,25 42,25 16
206 ΤΖΙΚΟΥΔΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 35,6875 55,6875 20
207 ΤΖΙΜΠΙΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 14,125 29,125 15
208 ΤΖΟΥΜΕΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 22 41,5 19,5
209 ΤΙΑΛΙΟΣ ΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 23,575 40,575 17
211 ΤΙΡΙΚΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ 33,7 53,7 20
210 ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 34,5 48,5 14
212 ΤΟΛΕΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ 21 35,5 14,5
213 ΤΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 27,8875 45,3875 17,5
214 ΤΟΥΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 19,875 33,875 14
215 ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 38,5 53,5 15
216 ΤΟΥΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 22,75 40,75 18
217 ΤΡΙΓΚΑ ΔΑΦΝΗ 22 38 16
218 ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ 18,5 38,5 20
219 ΤΣΙΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΟΚΟΣ 22,4 39,4 17
221 ΤΣΙΟΝΚΗ ΜΑΓΔΑ ΤΣΙΟΝΚΗ 32,75 46,75 14
220 ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ 22,5 42,5 20
222 ΤΣΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 16,25 29,25 13
223 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 32,25 52,25 20
224 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 26,125 46,125 20
225 ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ 20,125 40,125 20
226 ΤΣΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 17,875 34,875 17
227 ΤΥΧΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 24,325 39,325 15
228 ΦΑΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 21 34 13
229 ΦΕΛΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 29,25 49,25 20
231 ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 23,725 41,225 17,5
230 ΦΟΛΛΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 18,25 38,25 20
232 ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 33,325 53,325 20
233 ΦΥΡΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13,625 25,625 12
234 ΧΑΝΔΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 24,2 44,2 20
235 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 28,2 48,2 20
236 ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 29,625 49,625 20
237 ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 28,75 48,75 20
238 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  33,125 53,125 20
239 ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ 23,625 43,625 20
240 ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ 26,5 43 16,5
241 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΠΕ84 36,2 56,2 20
242 ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΠΕ86 26,75 39,75 13
243 ΧΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 23,8 42,8 19
244 ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 35,625 55,625 20
245 ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 18,125 38,125 20
246 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 19,3 38,3 19
247 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 25,65 45,65 20

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου