συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

ΣΕΠΕ "Ο Αριστοτέλης": Δεν απαντάμε σε κανένα μέιλ αξιολόγητη ή της διεύθυνσης εκπαίδευσης. Είμαστε σε άδεια! Επικοινωνήστε με το σωματείο για οποιαδήποτε κίνηση της διεύθυνσης εκπαίδευσης ή αξιολόγητη!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» 

 

1ου, 3ου, 4ου, 5ου  

Γραφείων Π.Ε. Α΄ Αθήνας  

Κόρακα και Παπαναστασίου 

Τηλέφωνο - Φαξ: 2108319372      

 e-mail: sylaristo@gmail.com 

http://www.sylaristotelis.com 

                                                                                                           Αθήνα, 13-4-2023 

 

Προς: τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών  Π.Ε.,  στην Διεύθυνση Α' Αθήνας, συντονιστές σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας 

Θέμα: Αξιολογητές - δεν μας φοβίζετε, μας εξοργίζετε!!! 

Δεν απαντάμε σε κανένα μέιλ αξιολόγητη ή της διεύθυνσης εκπαίδευσης. Είμαστε σε άδεια! Επικοινωνήστε με το σωματείο για οποιαδήποτε κίνηση της διεύθυνσης εκπαίδευσης ή αξιολόγητη! 

Ξεδιάντροπα, με οδηγία ΥΠΑΙΘ και κυβέρνησης, οι διευθύνσεις εκπαίδευσης ξεκίνησαν να στέλνουν email με ενέργειες για την αξιολόγηση. 

Συγκεκριμένα: Μεγάλη Πέμπτη 13/4 στέλνουν email από σε διάφορες διευθύνσεις της Αττικής, όχι από την Αθμια Α Αθήνας μέχρι αυτή την στιγμή, στους  εκπαιδευτικούς με ενέργειες αξιολόγησης για να δημιουργήσουν κλίμα. Δε θα τους το επιτρέψουμε.  

Οι συναδέλφισσες του 2020 είναι μόνιμες και μόνιμοι, παράνομη και απαράδεκτη είναι η ενεργεια του υπηρεσιακού συμβουλίου και του διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Μιχαηλίδη να ανακαλέσει τις μονιμοποίησεις τους! Το ίδιο και οι συναδέλφισσες/οι του 2021 και του 2022.  

Το λέμε ξεκάθαρα.  

Αρκετά έχουν διαλύσει τις ζωές μας με ταλαιπωρία αναπλήρωσης ατελείωτων χρόνων, με απαράδεκτες "εργασιακό μεσαίωνα" επιμορφώσεις, τρομοκρατία και εκφοβισμό, καταπάτηση των εργασιακών και μορφωτικών δικαιωμάτων.  

Η τρομοκρατία τους δεν μας φοβίζει, μας εξοργίζει!!! 

Τι κάνουμε; 

  • Μόλις σας απευθυνθεί αξιολογητής με email ή τηλέφωνο ενημερώνετε απευθείας τον Αριστοτέλη. 
  • Ο σύλλογός μας  θα προχωρήσει σε παράσταση στους αξιολογητές άμεσα. Διαμηνύουμε ότι δε θα επιτρέψουμε να πλησιάσουν τα σχολεία και τους/τις συναδελφους/ισσες μας.  
  •  Δεκάδες νεοδιοριστοι στο σύλλογό μας έχουν υπογράψει Απεργία Αποχή από την ατομική αξιολόγηση, το ίδιο και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.  
  • Πάνω από 80% του συνόλου των εκπαιδευτικών στα σχολεία ευθύνης του συλλόγου μας έχουν υπογράψει Απεργία Αποχή από την ατομική αξιολόγηση.   
  • Συμμετέχουμε στην Απεργία Αποχή της ΔΟΕ από την ατομική αξιολόγηση. Αν δεν έχει υπογράψει κάποια/ος το χαρτί, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Το κανει τώρα ή με το άνοιγμα των σχολείων.  
  • Δεν απαντάμε σε τίποτα και σε κανένα email. Είμαστε  σε άδεια- διακοπές.  
  • Δεν ανεβάζουμε σε καμία πλατφόρμα και τίποτα. Δεν είναι υποχρεωτικό και επίσης καλυπτομαστε από την απεργία αποχή για την μη ανάρτηση.  
  • Θα ακολουθήσουν αναλυτικά βήματα για το τι κάνουμε στην συνέχεια. 

    Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ των σχολείων και της εργασιακής μας ζωής δε θα περάσει. 

    Θα μας βρουν απέναντι συλλογικά, μαζικά, μαχητικά! Θα ακυρώσουμε και θα μπλοκάρουμε την αξιολόγηση όπως χιλιάδες συνάδελφοι και συναδελφισσες σε όλη την χώρα μέχρι τώρα, στο Ρέθυμνο, στην Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Πάτρα, τα Χανιά, στην Σάμο και την Ικαρία! Κανένας και καμία μόνη! 

     

     

     

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

 

 

Η πρόεδρος                                      Η γραμματέας 

 

                             Τάσσου Δήμητρα                           Πετροπούλου Έλενα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου