συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Η ΑΡΠΑ ΕΛΜΕ Ηλείας για τα αποτελέσματα εκλογών για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

 

Ως Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική ΠΑρέμβαση ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, μας εμπιστεύτηκαν, μας τίμησαν και μας ενίσχυσαν καθοριστικά με την ψήφο τους, στηρίζοντάς μας στο δύσκολο αγώνα της συλλογικής απάντησης στα προβλήματα με αξιοπρέπεια και αρχές, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο και για το χώρο της εκπαίδευσης.


Ευχαριστούμε, επίσης, ιδιαίτερα τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, που συμμετείχαν στην Εφορευτική Επιτροπή και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν χωρίς προβλήματα οι εκλογές.

Ως Α.Ρ.ΠΑ θα συνεχίσουμε τον αγώνα, τόσο στο Συνέδριο όσο και μετά απ' αυτό, να

πάρει ο κλάδος αποφάσεις για αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση. Μπροστά στην γενικευμένη αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική επίθεση που εντείνεται, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να οργανώσουμε την απάντησή μας. Αυτό μπορεί να γίνει με συνέπεια, όραμα, σχέδιο, στρατηγική και αποφασιστικότητα ενάντια: στην οικονομική εξόντωση του κλάδου και τη φτωχοποίηση, στην αποδόμηση του δημόσιου σχολείου, στην αξιολόγηση και την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, στην επίθεση στα εργασιακά μας δικαιώματα. Θα υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο, δικαιώματα, αρχές και αξίες! Με τις ΕΛΜΕ, με ισχυρό όπλο την απεργία αποχή, με πολύμορφο ανυποχώρητο αγώνα διαρκείας και σύγκρουσης μπορούμε να νικήσουμε!

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, δεν υπάρχουν αδιάβατοι δρόμοι... «ο δρόμος γίνεται βαδίζοντας».

Η ελπίδα και η δύναμη βρίσκεται στη συλλογικότητα, στην αλληλεγγύη, στους αγώνες.

 
Α.Ρ.ΠΑ, 24-5-24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου