συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Α΄ Σύλλογος Αθηνών: 5ο και 6ο Δημοτικά σχολεία Ζωγράφου Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση μαζί με τους γονείς του σχολείου την Τετάρτη 22/5 και ώρα 19.30 μπροστά στη Βουλή

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας, μετά τη μαζική κινητοποίηση της Πέμπτης 16/5 στου Ζωγράφου κλιμακώνει τη δράση του καλώντας σε κινητοποίηση μαζί με τους Συλλόγους Γονέων του 5ου και 6ου Δημ. Σχ. Ζωγράφου με νέα κινητοποίηση την Τετάρτη 22/5 μπροστά στη Βουλή.

Απαιτούμε:

  • Άμεση λύση της μετακίνησης των μαθητών από την Περιφέρεια.
  • Επιτάχυνση των διαδικασιών ελέγχου ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης με την έναρξη των θερινών διακοπών και να είναι έτοιμο, λειτουργικό και ασφαλές το σχολείο το Σεπτέμβριο.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας διαπιστώνοντας την αδυναμία των αρμόδιων φορέων να δώσουν λύση και το αδιέξοδο που διαμορφώνεται δημιουργώντας πρωτοφανείς συνθήκες που απειλούν την ίδια την υπόσταση του σχολικού συγκροτήματος, αποφασίζει:

  • Να προχωρήσουμε σε αναλυτική ενημέρωση του ΔΣ της ΔΟΕ για το θέμα.
  • Να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και την παρουσία των Συλλόγων ΠΕ και της ΔΟΕ στην κινητοποίηση της Τετάρτης
  • Να ζητήσουμε από το ΔΣ της ΔΟΕ να προχωρήσουμε από κοινού σε συνάντηση με τον ΓΓ του ΥΠΑΙΘΑ για το θέμα θεωρώντας πλέον ότι μόνο κεντρική πολιτική λύση μπορεί να δοθεί, ακόμα και για τα πούλμαν, εάν βεβαίως υπάρχει η απαραίτητη βούληση.

  O πρόεδρος                          H  Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Μαριόλης                                  Άντα Παραφόρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου