συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Δευτέρα 9/9 ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ 1μμ στην Περιφερειακή Δ/νση -Αξιολόγηση:δηλώσεις ΑΑ -Τρίτη 10/9 πανελλαδικός συντονισμός ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ -αίτηση μονιμοποίησης για '22

 
 

Κάλεσμα σε Συλλόγους Εκπ/κών ΠΕ και ΕΛΜΕ σε πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού την Τρίτη 10/9 στις 6.30μμ στο λινκ https://us02web.zoom.us/j/82382555582

Δε θα γίνουμε γρανάζι στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια!Δεν συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία της αξιολόγησης – ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ – Δημόσιο δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά

Υπενθυμίζουμε ότι η απεργία αποχή συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας η οποία καλύπτει όλους/όλες από κάθε πειθαρχική ευθύνη. Η δήλωση συμμετοχής στην απεργία αποχή θωρακίζει τους/τις εκπαιδευτικούς με την κάλυψη που προσφέρει η συμμετοχή σε μια νομικά κατοχυρωμένη συνδικαλιστική μορφή πάλης.

Κοινοποιούμε και στέλνουμε αντίγραφο των δηλώσεων με τις υπογραφές και τον αρ. πρωτοκόλλου του σχολείου, στο email του συλλόγου (syllogosfilis@gmail.com) προκειμένου ο σύλλογος να συγκεντρώσει όλη την εικόνα και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα συμμετοχής στην ΑΑ τόσο στα μέλη όσο και στη ΔΟΕ.

Ενημερώνουμε άμεσα το σύλλογο για όποιο πρόβλημα προκύψει ή ενδεχόμενο αυθαιρεσίας απέναντι στα συλλογικά μας δικαιώματα.

Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ των σχολείων και της εργασιακής μας ζωής δε θα περάσει. Θα ακυρώσουμε την αξιολόγηση όλοι/ες μαζί! Κανένας και καμία μόνη! Συλλογικά, μαζικά, μαχητικά. Με συντονισμό συλλόγων, γενικές συνελεύσεις, επιτροπές αγώνα, διαρκή αγώνα θα σταθούμε όρθιοι και όρθιες απέναντι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου. Για το μέλλον των παιδιών μας, τις ζωές και την εργασία μας.

Το ΔΣ της ΔΟΕ και ο Σύλλογός μας (1-3 ώρες) έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας που καλύπτουν τους/τις συναδέλφους/ισσες για την παρατήρηση της διδασκαλίας από τις/τους Συμβούλους Εκπαίδευσης και από την/τον διευθυντή/ντρια, προϊσταμένη.

Οι νεοδιόριστοι/ες είναι μόνιμοι/ες και με απόφαση του εφετείου!Συνεχίζουμε αποφασιστικά!Απαιτούμε ΤΩΡΑ να εκδοθούν οι πράξεις μονιμοποίησης για όλους/όλες τους/τις νεοδιόριστες που έχουν κλείσει τη διετία!

Τώρα να συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Δυτ. Αττικής με βάση το ομόφωνο αίτημα που κατέθεσαν τα μέλη του στις 29/8 και σύμφωνα με την υποχρέωση της διεύθυνσης να συμμορφωθεί στην απόφαση του διοικητικού εφετείου!


--

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου