συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής: παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας για καταργήσεις-συγχωνεύσεις τμημάτων και προβλήματα με τις ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.


ΕΛΜΕ  Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής

Άνω Λιόσια, 30 Μαΐου,

Επανερχόμαστε στο ζήτημα της παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο παιδείας γιατί, τελικά, η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ και το Υπουργείο έκαναν και πάλι το απαράδεκτο… θαύμα τους!…

Η αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας μεταφέρθηκε για την Παρασκευή, 1η Ιουνίου στις 11πμ. Δηλαδή, σε ώρα σχεδόν απαγορευτική λόγω των εξετάσεων για να δώσουν το παρών ακόμη και τα ΔΣ των ΕΛΜΕ.

Μήπως αυτός ήταν και ο απώτερος στόχος και των δυο;;;
Να τα πουν μεταξύ τους και μακριά από την ενοχλητική παρουσία των πρωτοβάθμιων σωματείων μας, των ΕΛΜΕ, που δεν βολεύονται με μισόλογα και κτυπήματα στην πλάτη; Όπως και να χει, η επιλογή αυτή είναι  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!  

Επομένως, κάνουμε με τη σειρά μας τη σχετική διόρθωση.


Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στις 11πμ θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και τα προβλήματα, που έχουν προκύψει και φέτος με τις ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Είναι σημαντικό να δώσουν το παρών συνάδελφοι και συναδέλφισσες από τα σχολεία μας μαζί με το ΔΣ της ΕΛΜΕ, εφόσον μας το επιτρέπει το ωράριο μας.

Επίσης, άμεσα χρειάζεται να ενημερωθούμε στο ΔΣ ιδιαίτερα από τα ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και το ΕΚ της περιοχής μας για άλλα ζητήματα εκτός από όσα προαναφέρθηκαν, που πρέπει να θέσουμε και στην παράσταση της Παρασκευής στο Υπουργείο.

Τέλος, και τα Γυμνάσια χρειάζεται να μας ενημερώσουν για τυχόν προβλήματα με τον αριθμό των μαθητών, που δέχονται από το Δημοτικά σχολεία, ώστε να διεκδικήσουμε την ισοκατανομή και την επάρκεια σε μαθητές των Γυμνασίων μας στο βαθμό που είναι δυνατό με παρεμβάσεις στη Διεύθυνση β/βάθμιας Δυτικής Αττικής και στον Δήμο Φυλής.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου