συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Γ' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 9/11/202, 6.30μμ., αυλή του 1ου ΓΕΛ Συκεών (Επταπυργίου 150 Συκιές)


Το Δ. Σ. της Γ ΕΛΜΕ-Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες (μόνιμους, αναπληρωτές) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την   την Τρίτη, 9  Νοεμβρίου 2021 στις στις 6.30μμ. στην αυλή του 1ου  ΓΕΛ  Συκεών   (Επταπυργίου 150 Συκιές)


Γ΄ΕΛΜΕ  ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                                                                        Θεσσαλονίκη 7/11/2021

Πρ. Κορομηλά 51 τηλ. 6978300483                                 

e-mail: gelmeth3@gmail.com

http://3elmethess.blogspot.gr/ 

fb  : Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

 

ΟΛΟΙ- ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-Θ

Το Δ. Σ. της Γ ΕΛΜΕ-Θεσσαλονίκης καλεί όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες (μόνιμους, αναπληρωτές) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την  Τρίτη, 9  Νοεμβρίου 2021 στις 6.30μμ. στην αυλή του 1ου  ΓΕΛ  Συκεών   (Επταπυργίου 150 Συκιές)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Για τη συνέχιση του  αγώνας μας  για  την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και  ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης,  για την ύπαρξη των ίδιων των συνδικάτων μας καθώς και του ιστορικά κεκτημένου δικαιώματος της απεργίας που αμφισβητείται ευθέως με την εφαρμογή του ν. Χατζηδάκη .Ενός νόμου- ταφόπλακα για τη λειτουργία και δράση των σωματείων.  Ο αυταρχισμός του Υπουργείου Παιδείας και οι πιέσεις για να προχωρήσει  η αξιολόγηση συνεχίζονται, η έξαρση των κρουσμάτων από την πανδημία είναι μεγάλη και τα σχολεία λειτουργούν χωρίς μέτρα προστασίας τα κενά στα σχολεία σε όλες τις δομές εκπαίδευσης δεν καλύπτονται και είναι σε βάρος των μορφωτικών αναγκών των μαθητών, επιχειρούνται συγχωνεύσεις τμημάτων και προχωρούν σε υποχρεωτικές υπερωρίες, οι παρατυπίες στις τοποθετήσεις των αναπληρωτών έχουν καταργήσει κάθε εργασιακό τους δικαίωμα.

Συζητάμε – εκτιμάμε –αποφασίζουμε!

  • Για συνέχιση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση
  • Για να σχεδιάζουμε τα βήματα να σταματήσουμε την αξιολόγηση
  • Για τα μέτρα προστασίας στα σχολεία γιατί τα κρούσματα από την πανδημία αυξάνουν!
  • Για τα κενά και τις αδιαφανείς τοποθετήσεις στους αναπληρωτές, τις συγχωνεύσεις τμημάτων και τις υποχρεωτικές υπερωρίες
  • Για την απάντηση του κλάδου και της ΕΛΜΕ  στον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης και την συνολική αντιεπαιδευτική- αντιλαϊκή  της πολιτική με  πρόγραμμα  αγωνιστικών δράσεων – κινητοποιήσεων.

 Συνάδελφοι –συναδέλφισσες μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης,  να συμβάλουμε ο καθένας και η καθεμιά με την συμμετοχή μας στη συλλογική απόφαση  της στάσης του κλάδου.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΜΕ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-Θ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑ ΛΑΘΗΡΑ                        ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου