συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ριζοσπαστική Κίνηση Συλλόγου ΠΕ Υπαίθρου Θεσ/νίκης: Τα τανκς της αξιολόγησης εισβάλουν στα σχολεία

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε

Τα τανκς της αξιολόγησης εισβάλουν στα σχολεία

Οι ερπύστριες τους ποδοπατούν τη δημοκρατία και τα δικαιώματα

 

Τα τανκς της αξιολόγησης εισβάλουν στα σχολεία  Οι ερπύστριες τους ποδοπατούν τη δημοκρατία και τα δικαιώματα
Ένα όργιο παραπληροφόρησης, απειλών και εκβιασμών σάρωσε και σαρώνει τα σχολεία. Η πιο μαύρη προπαγάνδα και η αυθαιρεσία γνωρίζουν δόξες από τις «παλιές ένδοξες μέρες» σκοτεινών εποχών.

Διευθυντές ανέβασαν στην αποτίμηση της σχολικής μονάδας ότι ήθελαν παρακάμπτοντας τους συλλόγους διδασκόντων, άλλοι κατέβασαν τις αποτιμήσεις με κείμενο τις ΔΟΕ  γιατί τους πήραν τηλέφωνο από τα γραφεία, σύλλογοι διδασκόντων παρακάμφθηκαν και έγιναν αναθέσεις  για ομάδες εργασίας από τους διευθυντές παρανόμως και με το έτσι θέλω. Όλα με εντολές και κάλυψη της κυβέρνησης και του μηχανισμού της. Η δημοκρατία στα καλύτερα της! Σκηνές από ταινία προσεχώς…

Μετά τη συνθηκολόγηση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών, με την άρνηση επαναπροκήρυξης της απεργίας-αποχής, το υπουργείο ξεσάλωσε. Τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι αντιστάσεις φουντώνουν παρά και ενάντια στον κυβερνητικό συνδικαλισμό. Ήδη οι πρώτοι σύλλογοι έχουν επαναπροκηρύξει απεργία αποχή στον χώρο ευθύνης τους και καλούν την ομοσπονδία να συνταχθεί στην ίδια κατεύθυνση. Δεκάδες σύλλογοι βρίσκονται σε αναβρασμό απαιτώντας από τη ΔΟΕ να κάνει το ίδιο. 36 ΕΛΜΕ κάλεσαν και επέβαλαν στην ΟΛΜΕ συνελεύσεις των ΕΛΜΕ για γενική συνέλευση των προέδρων για να τοποθετηθούν επί του θέματος.

Ο σύλλογος μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος και σε τεχνικό κώμα όπως επέβαλε η πλειοψηφία του ΔΣ. Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε να σηκωθεί ξανά η σημαία του αγώνα. Αρνούμαστε κάθε συμμετοχή στην αξιολόγηση. Δίνουμε τη μάχη σε όλα τα σχολεία. Απαιτούμε άμεσα:

Απεργία-αποχή τώρα!

Τα τανκς της αξιολόγησης δεν θα περάσουν πάνω από το πτώμα του δημόσιου σχολείου, οι ερπύστριες τους δεν πρέπει να αλέσουν τα δικαιώματα μαθητών και εκπαιδευτικών. Σε αυτόν τον πόλεμο που μας κήρυξαν έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες.

Ψηλά το κεφάλι συνάδελφοι/σες, θα νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου