συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ενίσχυση του ταξικού ριζοσπαστικού ρεύματος των Παρεμβάσεων στον ΣΕΠΕ Μαγνησίας με εκλογή αντιπροσώπου για την ΔΟΕ και έδρας στο ΔΣ

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΕΠΕ Μαγνησίας

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

                                                                                                        30.5.2024

Ενίσχυση του ταξικού ριζοσπαστικού ρεύματος των Παρεμβάσεων στον ΣΕΠΕ Μαγνησίας με εκλογή ενός αντιπροσώπου για την 93η ΓΣ της ΔΟΕ και μιας

έδρας για το ΔΣ του Συλλόγου

 

Η Ριζοσπαστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών/Παρεμβάσεις, Κινήσεις, Συσπειρώσεις Μαγνησίας, χαιρετίζει κι ευχαριστεί όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που την στήριξαν στις εκλογές του Συλλόγου μας, δίνοντας της 1 αντιπρόσωπο για την 93η ΓΣ της ΔΟΕ και 1 έδρα στο ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Μαγνησίας. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έστειλαν μήνυμα ανατροπής και στήριξαν το ρεύμα του ανεξάρτητου ριζοσπαστικού ταξικού συνδικαλισμού κόντρα στην απογοήτευση και το συμβιβασμό σε μια πολύ κομβική περίοδο για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και συνολικά του εργατικού και λαϊκού κινήματος.  

Τα αποτελέσματα είναι:





Σημειώνουμε και καταγγέλλουμε ότι η επιδίωξη του κρατικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΔΑΚΕ/ΔΗΣΥ/ΑΑΑ (ΔΙΚΤΥΟ) να επιβληθεί και στον Σύλλογό μας η ηλεκτρονική κάλπη και μάλιστα χωρίς το δικαίωμα δια ζώσης εκλογών (στα νησιά δε στάλθηκε δικαστικός αντιπρόσωπος ώστε να υπάρχει η επιλογή της δια ζώσης ψηφοφορίας) έχει στόχο ένα συνδικάτο που θα λειτουργεί εξ αποστάσεως, θα ψηφίζει εξ αποστάσεως, θα συνέρχεται εξ αποστάσεως, δε θα αγωνίζεται και δε θα απεργεί, ένα συνδικάτο με ψηφίσαντες αλλά όχι συμμετέχοντες, που δε θα έχει ενεργά μέλη παρά μόνο πελάτεςψηφοφόρους, με στόχο συνδικάτα απολύτως χειραγωγούμενα από το κράτος και τους μηχανισμούς του, με τις παρατάξεις του κυβερνητικού και κρατικού συνδικαλισμού, στην ηγεσία τους. 

Και σαν να μην έφταναν αυτά, εγείρονται και πολλά ζητήματα διαβλητότητας μια και δεν υπήρξε καμία προϋπόθεση που να εξασφαλίζει την ταυτοπροσωπία της/του ψηφίσασα/ντα ούτε τη μυστικότητα της ψηφοφορίας μια και κανείς δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά ψήφισε (μόνο αποδεικτικό το μέιλ!!! ούτε αν ψήφισε μόνος/η ή με παρουσία άλλων και κάτω από καθεστώς πιέσεων κλπ).

Ως Ριζοσπαστική Παρέμβαση/Παρεμβάσεις δηλώνουμε ότι θα επιμείνουμε στις αποκλειστικά δια ζώσης διαδικασίες και δε θα συναινέσουμε ούτε στο ΣΕΠΕ Μαγνησίας στην επιβολή τους. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα συνδικάτο που υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζόμενων και της κοινωνικής πλειοψηφίας, ακηδεμόνευτο από το κράτος, τη διοίκηση και τους μηχανισμούς τους απέναντι στον κρατικό κυβερνητικό συνδικαλισμό της συναίνεσης, της συνδιαχείρισης και της υποταγής. Για ένα συνδικάτο που θέτει στόχους ανατροπής της επίθεσης, και δεν αρκείται στις αγωνιστικές διαμαρτυρίες, που θέτει στόχους νίκης του κινήματος και των αιτημάτων μας, που στηρίζεται στις μαζικές διαδικασίες τις ΓΣ και τις επιτροπές αγώνα, στους αυθεντικούς συντονισμούς των σωματείων. Για ένα συνδικάτο που συζητά, αποφασίζει οργανώνει.

Στην 93η ΓΣ αντιπροσώπων της ΔΟΕ οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να παρθούν αγωνιστικές αποφάσεις νικηφόρας προοπτικής ενάντια στην αξιολόγηση και την εργασιακή και οικονομική μας καταβύθιση, για ένα επιθετικό κίνημα ανατροπής και μαχητικής διεκδίκησης για ζωή αξιοβίωτη, για την εκπαίδευση των όλων των ίσων των διαφορετικών! Μέχρι τη Νίκη!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου