συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΑΡΣΙ Γεν. Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά: Αήθης επίθεση του διοικητή στις γιατρούς του Αξονικού

Αήθης επίθεση του διοικητή στις γιατρούς του Αξονικού

Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών ΓΝ Νίκαιας - Πειραιά 13/6/24

Στην συνεδρίαση του συμβουλίου διοίκησης 12/6 ο διοικητής κατηγόρησε τις (μόνο 2 εναπομείνασες) συναδελφους πως δήθεν ... "τεμπελιάζουν σκόπιμα" κατά το πρωινό ωράριο "για να αυξάνεται ο τζίρος του ιδιώτη απόγευμα και βράδυ" ενώ την ίδια συκοφαντία επανέλαβε και 13/6 όταν η επιστημονική διευθύντρια του τμήματος μαζί με τον εκπρόσωπο των γιατρών στην διοίκηση πήγαν στο γραφείο του να ρωτήσουν τι θα γίνει με την κάλυψη των εφημεριών του αξονικού από 15/6 και μετά.

Ο κ. Πλεμμένος έχει χάσει την ψυχραιμία του γιατί τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση που τον έχει διορίσει διοικητή έχουν ΠΟΛΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ : μεθόδευσαν την κατάσταση με την τραγική ιατρική υποστελέχωση του τμήματος ώστε να παρουσιάσουν ως "αναγκαστική λύση" την ιδιωτική εταιρεία ιντερνετικής διάγνωσης και τωρα προσπαθούν να ενοχοποιήσουν για τις επιλογές τους τις δυο γιατρούς του αξονικού που αγόγγυστα και με αυτοθυσία στηρίζουν το τμήμα και ολόκληρο το νοσοκομείο. Είναι σαφές πως την πολιτική ευθύνη αλλά και την διοικητική κάλυψη γι' αυτή την αθλιότητα θράσους του στυλ "εκεί που μας χρωστούσανε ζητάνε και το βόδι" την έχει / παρέχει στον κ. Πλεμμένο ο υπουργός κ. Γεωργιάδης πρωταγωνιστής σε τέτοιες αήθεις συκοφαντικές επιθέσεις ενάντια σε υγειονομικούς.

Όσο και να ασχημονούν τόσο ο κ. Πλεμμένος όσο και ο κ. Γεωργιάδης η ευθύνη είναι όλη δική τους. Η υποστελέχωση και η εμπορευματοποίηση είναι δικές τους επιλογές. Αυτές ακριβώς οι επιλογές τους είναι που αποτυγχάνουν και οδηγούν σε αδιέξοδο την λειτουργία του νοσοκομείου και όλων των νοσοκομείων.
Να ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ λοιπόν να βρουν λύση για το αδιέξοδο που οι ίδιοι δημιούργησαν (άλλωστε γι' αυτό υψηλομισθοδοτούνται ως διοικητής και υπουργός αντίστοιχα) και να αφήσουν τις συκοφαντίες και τις αθλιότητες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου