συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ριζοσπαστική Κίνηση Γ ' ΣΕΠΕ Θεσ/νίκης: αποτελέσματα εκλογών για ΔΣ και ΔΟΕ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση

Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε.

……………………………………………………………

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ως ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση, χαιρετίζουμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις συλλογικές διαδικασίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ, του Ν/Τ της ΑΔΕΔΥ- ΕΔΟΘ και του νέου Δ.Σ. του συλλόγου της επόμενης διετίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα το προεδρείο της Γ. Συνέλευσης και όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους της εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σε εργάσιμη ημέρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης, όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες του 88ου Δ.Σ. Θεσ/νίκης για τη φιλοξενία και υλική υποστήριξη .

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ στο δρόμο του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

            Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που στήριξαν το ρεύμα του ανεξάρτητου, ριζοσπαστικού, ταξικού συνδικαλισμού τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ σε μια κομβική περίοδο για τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών μας.

            Στην 93η ΓΣ αντιπροσώπων της ΔΟΕ οι Παρεμβάσεις - Κινήσεις - Συσπειρώσεις Π.Ε. θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ψηφιστούν αγωνιστικές αποφάσεις νικηφόρας προοπτικής ενάντια στην αξιολόγηση και την εργασιακή και οικονομική μας καταβύθιση, για ζωή αξιοβίωτη, για την εκπαίδευση των όλων των ίσων των διαφορετικών!

            Στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου ως πρώτη δύναμη θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ενισχυθεί η συλλογική δύναμη και φωνή του σωματείου μας και δηλώνουμε πως θα είμαστε μέσα αλλά και έξω από το Δ.Σ. στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των αναγκών και των δικαιωμάτων όλων των εκπαιδευτικών.

 

            Σ΄ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, που η κυβέρνηση της ΝΔ και το υπουργείο Παιδείας επιδιώκουν η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ να μπουν ΣΤΟ ΓΥΨΟ, αντιστεκόμαστε στην βίαιη φτωχοποίηση των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων, στην κρατική τρομοκρατία ποινικοποίησης και καταστολής των εργατικών, νεολαιίστικων, λαϊκών κοινωνικών αγώνων.

            Μένοντας πιστοί/ες στην άποψη ότι οι εκπαιδευτικοί και κοινωνικοί αγώνες δεν κρίνονται στις κάλπες συνεχίζουμε τον αγώνα στο δρόμο της αυτοοργάνωσης και της αυτονομίας από κρατικούς, κυβερνητικούς, κομματικούς μηχανισμούς, στο δρόμο της κριτικής παιδαγωγικής, ενάντια στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση, για παιδαγωγική ελευθερία και δημοκρατία. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μείωση του αριθμού των παιδιών στο τμήμα, για μισθούς αξιοπρέπειας, επαναφορά των συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων, διορισμό-μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών/τριών, άμεση, ακώλυτη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων, δικαίωση του αγώνα για το ωράριο των νηπιαγωγών και των εκπαιδευτικών των ολιγοθέσιων, άμεση λύση στα κτιριακά προβλήματα των σχολείων, καλύτερες συνθήκες εργασίας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ χωρίς εντατικοποίηση της εργασίας μας και τις πολλαπλές μετακινήσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, για δημόσια κοινωνικά αγαθά, για αυξήσεις των δαπανών σε Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια.

 

Δεν είμαστε εκείνοι που θα φέρουν το φως.

Είμαστε όμως εκείνες που θα θυμίζουν πάντα ότι το σκοτάδι δεν είναι ανίκητο!

 

Αποτελέσματα Γ' συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΠΛΑΤΩΝ)

                                  ΓΙΑ Δ.Σ.

 ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΔΟΕ

ΨΗΦΙΣΑΝ

498

498

ΑΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΑ

6

6

ΕΓΚΥΡΑ

492

492

ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΨΗΦΟΙ

ΕΔΡΕΣ

ΨΗΦΟΙ

ΕΔΡΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

144

2

140

2

ΔΗΣΥ

119

2

127

1

ΔΑΚΕ

119

2

108

1

ΑΣΕ–ΠΑΜΕ

92

1

100

1

ΕΝΩΤΙΚΗ

11

-

  12

-








 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου