συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

A΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: Για τις απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Δ.Σ. της Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι) μετά το κάλεσμα της ΔΟΕ για κοινή απεργιακή συμπόρευση, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση μαζί με τα σωματεία των δασκάλων και τη Δ.Ο.Ε. την Τετάρτη, στις 23 Οκτωβρίου 2024, στην Αθήνα 12:00 στα Προπύλαια και αντίστοιχα σε όλη την Ελλάδα!

Την ίδια μέρα καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Πειραιά, στις 10:00 π.μ έξω από το Α/θμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (Ξενίας 24, Π.Δ.Ε. Αττικής) ενάντια στις διώξεις των συναδέλφων/ισσών. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους η ΕΛΜΕ μας κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 11:00 – 14:00 και συμμετέχει στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Καλούμε το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ άμεσα να κηρύξει συμπληρωματική στάση εργασίας την ίδια ημέρα, για την συμμετοχή όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας στην κοινή πανεκπαιδευτική απεργιακή δράση απέναντι στην οξυμένη επίθεση της κυβέρνηση και του ΥΠΑΙΘΑ στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητ(ρι)ών μας και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Όλοι στον Αγώνα για το Δημόσιο και Δωρεάν σχολείο! Όλοι στην 23/10 στις Κινητοποιήσεις/ Συγκεντρώσεις!

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου