συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ε' ΕΛΜΕ Θε/νίκης: Αιμοδοσίες των  ΕΛΜΕ  –  Ευχαριστήριο μήνυμα

 
 
Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης                           Θεσσαλονίκη, 13/4/2022
προξένου Κορομηλά 51
Αιμοδοσίες των  ΕΛΜΕ  –  Ευχαριστήριο μήνυμα
«Μήνυμα αλληλεγγύης» έστειλαν οι συναδέλφισσες  και οι  συνάδελφοι, παρά τη δύσκολη συγκυρία,  με την αυξημένη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες  του  Μαρτίου των Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.  Συγκεντρώθηκαν αρκετές  φιάλες αίμα που ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος.
Θέλουμε να  εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες :
Στους/στις συναδέλφους/ισσες που προσήλθαν στην αιμοδοσία και αιμοδότησαν ή όχι (για λόγους υγείας) και συνέβαλαν αποφασιστικά  στην προσπάθεια των Γ΄ και  Ε΄ ΕΛΜΕ.
Στις διευθύνσεις  και το προσωπικό του 1ου  Γυμνασίου Σταυρούπολης και του 1ου ΓΕΛ Συκεών  για την παραχώρηση των αιθουσών και την όλη βοήθεια.
Στην διοίκηση και το τμήμα αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία.
Στην συνάδελφο Μαρία Αλεξίου που είναι η ψυχή της όλης προσπάθειας.
 
Η Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ  αποφασίσαμε σε συνεννόηση με το Ιπποκρατείο Νοσοκομείο,  επειδή υπάρχουν μεγάλες ανάγκες για αίμα, να οργανώσουμε το επόμενο διάστημα και νέα αιμοδοσία των ΕΛΜΕ στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Για την ημέρα και το χώρο που θα πραγματοποιηθεί η νέα αιμοδοσία των ΕΛΜΕ θα ενημερώσουμε τα σχολεία και τους συναδέλφους.
Η αιμοδοσία είναι μια εξαιρετική πράξη αλληλεγγύης,
ανθρωπιάς και συναδελφικότητας.
Όποιος/α  δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη αιμοδοσία και επιθυμεί να δώσει αίμα, μπορεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να πηγαίνει στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και να δίνει αίμα στις ημέρες και ώρες αιμοληψιών του, με τα εξής στοιχεία:  Αρ. Μητρώου Συλλόγου: 14147. Επωνυμία Συλλόγου: Γ΄ - Ε΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Γ΄- Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης).
Όποιος/α επιθυμεί να πάρει αίμα από τον Σύλλογο της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μπορεί να απευθύνεται στα μέλη των ΔΣ των δύο ΕΛΜΕ. Ακόμη, μπορεί να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση elmethess.bdr@gmail.com, αναγράφοντας τα στοιχεία του/της και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας αίματος των ΕΛΜΕ ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αιτήματα συνάδελφων  που απευθύνθηκαν στα μέλη των Δ.Σ. της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ. ( Απαιτούνται : ονοματεπώνυμο ασθενούς, πατρώνυμο και νοσοκομείο -κλινική ).
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                         Η γραμματέας
Χρήστος Ζαγανίδης                 Ειρήνη Σωπιάδου
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου