συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Α΄ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση, Δευτ. 3/9, 7.00 π.μ. έξω από το εργοστάσιο στην Μαλαματίνα. Στάση εργασίας 8.00 πμ – 11.00 πμ

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

Προξ. Κορομηλά 51. -ΤΚ: 54622

Email: aelmethes@gmail.com

http://aelmethe.blogspot.com

Θεσσαλονίκη,  1  Οκτώβρη  2022

 

 

                       

Στηρίζουμε τον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων στην Μαλαματίνα!

Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση τη Δευτέρα 3/9, στις 7.00 π.μ. έξω από το εργοστάσιο στην Μαλαματίνα.                                                                        Κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας 8.00 πμ – 11.00 πμ

 

     Το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ καταγγέλλει την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε σε νέες απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών - Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη. Οι απολύσεις αυτές είναι συνέχεια των μαζικών απολύσεων  που ήδη προχώρησε η εργοδοσία, βάζοντας σε ενέργεια  απεργοσπαστικό μηχανισμό κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων με εργαζόμενους που προσέλαβε μετά τις απολύσεις.

     Το ΔΣ της ΕΛΜΕ στηρίζει τον δίκαιο πολύμηνο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ για την ανάκληση των άδικων απολύσεων συναδέλφων τους και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και έχει ήδη καταδικάσει με ανακοινώσεις της τους προπηλακισμούς και τα χημικά ενάντια στους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους από τον κατασταλτικό μηχανισμό και την εγκατάσταση των ΜΑΤ και των απεργοσπαστών μέσα στο εργοστάσιο.

     Το σωματείο των εργαζομένων στην Μαλαματίνα και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Δευτέρα 3 Οκτώβρη  2022.  Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μετά τις νέες προκλητικές απολύσεις κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 3 Οκτώβρη  2022. Η ΕΔΟΘ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας 7-11 πμ.

Το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ, κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας (8.00 πμ - 11.00 πμ)  και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 7.00 πμ έξω από το εργοστάσιο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στο Καλοχώρι. 

Σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνοι. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων, η νίκη τους θα είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης.

 

Οι απολύσεις δε θα περάσουν!

 

 

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

 

Τώρα χρειάζεται να εκφραστεί ακόμα μεγαλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων συναδέλφων μας στη «Μαλαματίνα».

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ

 

                Η Πρόεδρος                                                                    Ο Γραμματέας

 

 

Τραγάκη  Δήμητρα                                                                   Αϊβαζίδης Βασίλης

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου