συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Α' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ! Με μια αστεία δικαιολογία η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ «ανέβαλε» την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Προέδρων

Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ!

Με μια αστεία δικαιολογία η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ «ανέβαλε» την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Προέδρων τη στιγμή που η επίθεση της κυβέρνησης στα δικαιώματα μας συνεχώς εντείνεται.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και διαλυτική ενέργεια που στόχο έχει να μη βγουν αποφάσεις του κλάδου σε μια σειρά ζητήματα που μας απασχολούν (μισθολογικά αιτήματα, αντιεκπαιδευτική – αντεργατική πολιτική,  πλαίσιο «αξιολόγησης», ηλεκτρονικές εκλογές, κλπ).

Η μεθόδευση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη!

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει! Καλούμε τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22 στις 12:00, στο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό) Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 23,  Άγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό: Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ!

Η Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με απόφαση του ΔΣ συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου