συγκέντρωση

Απεργία στους ΟΤΑ την Τρίτη 24 Μαΐου: συγκέντρωση στις 10:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΠΛΕΥΣΗ στην εκπαίδευση: Ντράπηκε και η ντροπή με την παρουσία στελεχών της ΔΑΚΕ στα σχολεία ενόψει των εκλογών-παρωδία του ΥΠΑΙΘ
-------- Προωθημένο μήνυμα --------
Θέμα: [ΛίσταΠαρεμβάσεωνΔΕ] Fwd: κείμενο καταγγελίας για ηλεκτρονικές εκλογές
Ημερομηνία: Fri, 4 Nov 2022 21:27:05 +0200
Από: vag din <vangelitsa77@gmail.com>
Προς: Παρεμβάσεις ΔΕ <paremvaseis_de@googlegroups.com>, Paremvasis <paremvasisdoe@googlegroups.com>, Παρεμβάσεις Δημοσίου <paremvasisdimosiou@googlegroups.com>ΠΛΕΥΣΗ στην εκπαίδευση

Σύλλογος εκπ/κών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.


Ντράπηκε και η ντροπή με την παρουσία στελεχών της ΔΑΚΕ στα σχολεία ενόψει των εκλογών-παρωδία του ΥΠΑΙΘ

ΟΥΤΕ ΚΛΙΚ! ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΘΕΙΑΣ!

Γυρνάμε την πλάτη στις ψευτοεκλογές και στους/στις ψευτοαιρετούς μαριονέτες των ΔΑΚΕ/ΔΗΣΥ/ΔΙΚΤΥΟ!

Συναδέλφισσες-φοι

Με έκπληξη τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια «αντιπροσωπεία» υποψηφίων της ΔΑΚΕ να επισκέπτεται τα σχολεία του συλλόγου μας (είναι άλλωστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ψηφοδέλτιο στο ΠΥΣΠΕ Δυτ. Αττικής), παρακινώντας τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στις εκλογές νοθείας και αδιαφάνειας του Υπουργείου, ζητώντας μάλιστα τη στήριξη των εκπαιδευτικών με την «ψήφο» τους!

Την ώρα που τα συγκεκριμένα στελέχη:

-      έχουν εξαφανιστεί από οποιαδήποτε διαδικασία του συλλόγου μας εδώ και χρόνια (συνελεύσεις, δράσεις, κινητοποιήσεις, ενημερώσεις, δια ζώσης εκλογές κλπ)

-      έχουν εξαφανιστεί από οποιαδήποτε διαδικασία στήριξης των συναδέλφων-ισσών, ενώ δεν έχουν διστάσει να σταθούν και απέναντι στους αγώνες, τις ανησυχίες και τις προσπάθειες να κρατηθεί όρθιο το δημόσιο σχολείο, υλοποιώντας τις εντολές της Κεραμέως, με παραδείγματα την μάχη ενάντια στην αξιολόγηση και τις εξετάσεις PISA

ξαφνικά δίνουν προκλητικό παρόν!


Αγνοώντας την ομόφωνη απόφαση του συλλόγου μας, την κοινή στάση των δύο ΣΕΠΕ της Δυτικής Αττικής και άλλων 45 πανελλαδικά που καλούν σε ΑΠΟΧΗ και καταγγέλλουν τις ηλεκτρονικές εκλογές, η ΔΑΚΕ στηρίζει τις εκλογές του ΥΠΑΙΘ τις οποίες μαζικά ο κλάδος έστειλε στα σκουπίδια και θα το ξανακάνει!


Επιλέγουμε τον δρόμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας!


ë Καλούμε όλες και όλους να απέχουν από τις ηλεκτρονικές εκλογές. Να ηττηθεί για μια ακόμα φορά η Κεραμέως. Να δείξουμε πολιτική περιφρόνηση και να στραπατσάρουμε το προσωπείο ενός υπουργείου απειλών,  προσβολών και ολομέτωπης επίθεσης στους εκπαιδευτικούς.

ë Καλούμε τις/τους εκπαιδευτικούς να γυρίσουμε την πλάτη στις παρατάξεις των ΔΑΚΕ/ΔΗΣΥ/ΔΙΚΤΥΟ που θέλουν να ξεπουλήσουν τους αγώνες μας στο όνομα μιας δήθεν εκπροσώπησης.


ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ, η συλλογική απάντησή μας στην κοροϊδία και τον εξευτελισμό

Δυνατά-ζωντανά-μαχητικά σωματεία!

5 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ 11πμ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου