συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΣΕΠΕ "Ο Περικλής" σχετικά με την αξιολόγηση και τη συνέχιση της Απεργίας-Αποχής


Ανακοίνωση του Συλλόγου μας "Ο Περικλής" σχετικά με την αξιολόγηση και τη συνέχιση της Απεργίας-Αποχής
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Τα πεδία της Υλοποίησης και της Αποτίμησης του Σχεδίου Δράσης για την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης του Συλλογικού Προγραμματισμού θα είναι ενεργά μέχρι την Τρίτη 31/5/2022. Η συμπλήρωσή τους στην πλατφόρμα του ΙΕΠ γίνεται με ευθύνη των Συντονιστών εκπαιδευτικών των Ομάδων Δράσης.
Ο Σύλλογος μας και συνολικά 22 πρωτοβάθμια σωματεία (ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ) έχουμε νόμιμα προκηρύξει απεργία-αποχή με τις ενέργειές μας ήδη δημοσιευμένες προς όλους, η οποία καλύπτει συνδικαλιστικά τα μέλη μας για να μην προχωρήσουν σε καμία ενέργεια σχετιζόμενη με την αξιολόγηση.
Εν όψει των καταληκτικών ημερομηνιών για τις φάσεις Β3β και Β3γ του συλλογικού προγραμματισμού καλούμε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συνεχίσουμε αποφασιστικά την απεργία-αποχή και να απέχουμε και από τα τελευταία στάδια των διαδικασιών της αξιολόγησης Υλοποίηση της Δράσης και Αποτίμηση της Δράσης!
Υπερασπίζουμε αταλάντευτα τις/τους διωκόμενες/ους μέχρι τελικής δικαίωσης!
Ενημερώνουμε ότι δεν έχει αποδοθεί καμία ποινή, η υπηρεσιακή και μισθολογική τους εξέλιξη συνεχίζεται κανονικά. Παραμένουμε αταλάντευτα στο πλευρό τους, τις/τους στηρίζουμε με όλα τα μέσα, νομικά, οικονομικά, συνδικαλιστικά, αναλαμβάνει το σωματείο οτιδήποτε χρειαστεί τώρα και στο μέλλον.
Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία αποχή και απέχουμε από τα σχέδια δράσης
Καλούμε και τα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του συλλόγου μας – ανεξάρτητα από το τι έκαναν και τι ανάρτησαν μέχρι σήμερα – να μην αναρτήσουν τίποτα στις πλατφόρμες! Κάθε συνάδελφος/ισσα μπορεί και τώρα να δηλώσει συμμετοχή με την υπογραφή του στην απεργία αποχή και να σταματήσει οποιαδήποτε συμμετοχή του/της.
Κρατάμε ανοιχτό το μέτωπο της άρνησης – μη νομιμοποίησης της αξιολόγησης ιδιαίτερα εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς για να υπάρξει συνέχεια για τη νέα χρονιά και καθολική αντίδραση στην αξιολόγηση. Να μην επιτρέψουμε την εξωτερική αξιολόγηση και τη βαθμολόγηση 1-10 για τα σχολεία μας!
Δεν θα γίνουμε γρανάζι στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια. Δύναμή μας ο ανυποχώρητος μαζικός αγώνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου