συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΜΕ Α. Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής: αποφάσεις της ΓΣ (20/9) - προκήρυξη της απεργίας – αποχής από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγηση



ΕΛΜΕ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΖΕΦΥΡΙΟΥ-ΦΥΛΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 20/9

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ η συμμετοχή έφτασε τους/τις 64 συναδέλφους. Τυπικά ήταν διευρυμένο ΔΣ, με 82 θα χαμε απαρτία. Οι αποφάσεις είναι στο αρχείο και ανάμεσα στα άλλα η ΓΣ καλεί:
  • τους συναδέλφους να μην αναλάβουν τους ρόλους του ενδοσχολικού συντονιστή και του μέντορα,
  • να μην συμμετάσχουν στη δημιουργία των ομίλων, η συμμετοχή στους οποίους είναι προαιρετική,
  • τους διευθυντές των σχολείων να μην ορίσουν συναδέλφους στους ρόλους αυτούς,
  • την ΟΛΜΕ να προχωρήσει στη λήψη ανάλογων μέτρων και να συγκαλέσει τώρα Γ.Σ. στις ΕΛΜΕ και την 1η Οκτώβρη Γ.Σ. προέδρων για να αποφασίσει ανάμεσα στα άλλα την άμεση προκήρυξη της απεργίας – αποχής από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης, δηλαδή, για την αξιολόγηση σχολείων, εκπαιδευτικών και για μέντορες, συντονιστές εκπαιδευτικούς ομίλους. (πιο κάτω και το σχετικό αίτημα στην ΟΛΜΕ). Όταν προκηρυχθεί η απεργία - αποχή, σε αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι/ες ανεξάρτητα από το αν έχουν οριστεί ήδη μέντορες, συντονιστές κλπ.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να προχωρήσει το ΔΣ της ΕΛΜΕ στην προκήρυξη της απεργίας – αποχής από όλες τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τον Μάρτιο του 2022, μαζί με άλλες 21 ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ και μετά από συνεχείς αποφάσεις των Γ.Σ. μας, έχει προκηρυχθεί απεργία – αποχή από την αξιολόγηση των σχολείων με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Καλούμε όλους/ες τους/τις συναδέλφους να ακολουθήσουν αποφασιστικά και αγωνιστικά την απεργία – αποχή!!!

Η πλειοψηφία στην ΟΛΜΕ συνεχίζει να αρνείται να καλύπτει τους συναδέλφους απέναντι στους νέους θεσμούς της ατομικής αξιολόγησης και οι ΕΛΜΕ πρέπει να κηρύξουν απεργία – αποχή και για μέντορες και συντονιστές!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου