συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΕΠΕ "Ηρώ Κωνσταντοπούλου" Α. Λιόσα-Ζεφύρι-Φυλή: Δευτέρα 26/9 στις 12.30μμ είμαστε όλες/όλοι στα δικαστήρια! Κάτω τα χέρια από την απεργία και τους συλλογικούς αγώνες!

Η Κεραμέως, πατώντας στον νόμο Χατζηδάκη, αποπειράται να βγάλει, τρίτη φορά, μια ακόμη απεργία των εκπαιδευτικών παράνομη. Ο αυταρχισμός κυβέρνησης και υπουργείου δεν θα περάσει! Τώρα είναι η ώρα να βγούμε στον δρόμο και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην απεργία.

Η νέα δικάσιμος μετά την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του Υπ. Παιδείας ορίστηκε για τη Δευτέρα 26/9/2022. Ο σύλλογος μας κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας, συμπληρωματικά στην στάση εργασίας της ΔΟΕ (με τον τρόπο αυτό υπάρχει η δυνατότητα 24ωρης απεργίας,) ώστε όλος ο κόσμος της εκπαίδευσης να βρεθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 12:30.

Υπενθυμίζουμε ότι η απεργία αποχή της ΔΟΕ ισχύει κανονικά! Υπογράφουμε ΤΩΡΑ όλες και όλοι τη δήλωση της απεργίας αποχής! Η απάντησή μας μέχρι την Δευτέρα πρέπει να είναι ηχηρή! Κοινοποιούμε αντίγραφο των δηλώσεων με τις υπογραφές και τον αρ. πρωτοκόλλου του σχολείου, στο email του συλλόγου προκειμένου ο σύλλογος να συγκεντρώσει όλη την εικόνα και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα συμμετοχής στην ΑΑ τόσο στα μέλη όσο και στη ΔΟΕ.

Όπως και στην 11η Οκτώβρη, όλος ο κόσμος της εκπαίδευσης την Δευτέρα 26/9 να είναι στο δρόμο! Με δύναμη και μαχητικότητα για το σχολείο και την κοινωνία που ονειρευόμαστε! Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, την διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και την μετατροπή της σε παιδεία της αγοράς συνεχίζεται!

Θα νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου