συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΜΕ ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ: Απεργία- Αποχή (Α-Α) από τις διαδικασίες αξιολόγησης συμπεριλαμβάνοντας και τους νέους θεσμούς (μέντορας, ενδοσχολικοί συντονιστές)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων

Εχθές 22/9/22 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γ.Σ. του σωματείου στον Εύδηλο Ικαρίας με κεντρικά θέματα στην ημερήσια διάταξη το ζήτημα της επικαιροποίησης της Απεργίας Αποχής από όλες τις διαδικασίες αυτοαξιολόγησης- αξιολόγησης, τα κενά στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας καθώς και ζητήματα που αφορούν τις εργασιακές μας σχέσεις (διαθέσεις, μισθολογικά κλπ). Αφού διαπιστώθηκε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία αναπτύχθηκε διαλογική συζήτηση. Το ζήτημα της Απεργίας – Αποχής σχεδόν μονοπώλησε την κουβέντα.

Μετά από δύο και πλέον ώρες τοποθετήσεων και συζήτησης, η Γ.Σ. αποφάσισε:

Να κηρύξει Απεργία- Αποχή (Α-Α) από τις διαδικασίες αξιολόγησης συμπεριλαμβάνοντας και τους νέους θεσμούς (μέντορας, ενδοσχολικοί συντονιστές), και να επιφορτίσει το Δ.Σ. με τη σύνταξη σχετικής εξώδικης ειδοποίησης που θα επιδοθεί προς τη ΔΙΔΕ Σάμου και το ΥΠΑΙΘ και θα τους ενημερώνει για την κήρυξη της Α-Α.

Τα υπόλοιπα ζητήματα που αναφέρθηκαν στις τοποθετήσεις προωθήθηκαν για επεξεργασία στο Δ.Σ.

Εύδηλος 23/9/22

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων

 

Ο Πρόεδρος                                                       Η Γ. Γραμματέας

Δάμαλος Χρήστος                                           Τζίνη Ολυμπία

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου