συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ και Συλλόγων ΠΕ Αττικής

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ και Συλλόγων ΠΕ Αττικής
που συμμετείχαν στη σύσκεψη Συντονισμού στις 5/2 και
στην παρέμβαση στην Περιφέρεια στις 13/2
  
Οι ΕΛΜΕ και οι Σύλλογοι ΠΕ, που συμμετείχαν στη σύσκεψη Συντονισμού της Δευτέρας, 5/2 και στην παρέμβαση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης την Τρίτη, 13/2, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στις ακόλουθες κινητοποιήσεις. 
1.                  Συμμετέχουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη, 21/2, στις 18:00μμ, στα Προπύλαια - Κοραή. Υπερασπιζόμαστε τη λαϊκή κατοικία και τη δημόσια περιουσία ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις. μέρα εκκίνησης καθολικά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
2.                  Συμμετέχουμε στην παναττική κινητοποίηση την Παρασκευή, 23/2, στις 13:00μμ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης (Τσόχα) με 2ωρη διευκολυντική στάση από τις ΕΛΜΕ. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις για τους μόνιμους διορισμούς, την προσχολική αγωγή και τα άλλα κρίσιμα ζητήματα της Εκπαίδευσης.
3.                  Συμμετέχουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση την Παρασκευή, 2/3, στις 13:00μμ, στο Υπουργείο Παιδείας για τους μόνιμους διορισμούς και τα άλλα κρίσιμα ζητήματα της Εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου