συγκέντρωση

Δευτέρα 14/1: η εκπαίδευση απεργεί ενάντια στο προσοντολόγιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ 1.30μμ προσυγκέντρωση στα Προπύλαια-Πορεία στη Βουλή

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Ζ' Σύλλογος ΠΕ Θεσ/νίκης: Νέα συγκέντρωση την Πέμπτη 7/2/2019, ενάντια στα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου για την αξιολόγηση/αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας


 
Συνάδελφοι/ισσες
Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρέμβαση Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. (Ζ΄και Λαγκαδά) και ΕΛΜΕ (Γ΄και Δ΄) στα σεμινάρια επιμόρφωσης του 1ου ΠΕΚΕΣ Κεντρ. Μακεδονίας, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Γ.Σ. του Συλλόγου μας ενάντια στο νόμο των "Νέων Υποστηρικτικών Δομών".
Το Δ.Σ. του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης μαζί με τα Δ.Σ. των Συλλόγων που ανήκουν στο 1ο και 2ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, καλούν τους συναδέλφους σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7/2/2019 στις 8.30 π.μ., ώστε να ακυρωθούν τα σεμινάρια των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και του 2ου ΠΕΚΕΣ Κεντρ. Μακεδονίας, που αφορούν την αξιολόγηση και την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.
Η νέα παράσταση διαμαρτυρίας/ακύρωση του σεμιναρίου θα γίνει την Πέμπτη στο 107ο  Δημ. Σχολείο Θεσσαλονίκης (Νεμέας 1-Αλυσίδα  Χαριλάου). Για το λόγο αυτό το Δ.Σ έχει προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας από τις 8.00 έως τις 11.00π.μ. 


                                                          Για το Δ.Σ.
   Η πρόεδρος                                                      Ο γεν. γραμματέας                                             

        Σοφία Καρασαρλίδου                                             Ηλίας Σμήλιος                                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου