συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ενότητα-Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων: για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου κληθήκαμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Ιωαννίνων.
Με επιστολή ζητήσαμε αναβολή του Δ.Σ. για μετά της 2/9 γιατί λείπαμε σε άδειες και ο σ. Ζώης Γαλατάς θα ήταν σε συνεδρίαση της ΑΔΕΔΥ. Εσείς προχωρήσατε στη συνεδρίαση.
Μεταξύ των άλλων ενεργοποιήσατε την εφορευτική επιτροπή που βγήκε από την συνέλευση πριν από οχτώ (8) μήνες!!! για την εκλογή της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, οι εφορευτικές επιτροπές έχουν συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο για να διεξάγουν τις εκλογές. Με την απαράδεκτη απόφασή σας αυτή -που σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου και της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας-  δημιουργείται τετελεσμένα γεγονότα και για μελλοντικές παρεκτροπές στις εκλογικές διαδικασίες του συλλόγου.
Η εφορευτική επιτροπή (είναι μέλη σας από το Δ.Σ.), δεν μπόρεσε να κάνει τις εκλογές, το προηγούμενο διάστημα. Να ξανανοίξουν οι διαδικασίες. 


Για την ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΤΗΣ
ΖΩΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣ
 ΡΕΝΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου