συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή: ΤΥΦΛΩΝΕΙ ( η φανατική υπουργολαγνεία ) κ. Βαρνάβα...

ΤΥΦΛΩΝΕΙ  ( η  φανατική υπουργολαγνεία ) κ. Βαρνάβα
Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή,   13/12/16

Δεν έχει πάτο απ ότι φαίνεται ο κατήφορος της κυβερνολαγνείας για τον επικεφαλής του «Μετώπου». Συνεχίζονται τα χυδαία ψέματα και οι ύβρεις με καταγέλαστο τρόπο, και μάλιστα τώρα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΕΝΓΕ, και όχι απλά ενάντια στην πρόεδρο ή ενάντια στον ΓΓ ή ενάντια σε παρατάξεις, με φρασεολογία όχι απλά κυβερνητικού επιτρόπου αλλά … «συνδικαλιστικού» της Ασφάλειας. Καμαρώστε :
  1. Ο κ. Βαρνάβας κάνει ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ότι η απόφαση για την συγκέντρωση στο υπουργείο 8/12 λήφθηκε από την ΕΓ της ΟΕΝΓΕ στην ίδια συνεδρίαση όπου αποφασίστηκε και η ίδια η απεργία 8/12, δηλαδή στην συνεδρίαση της ΕΓ την Παρασκευή 4/11, συνεδρίαση στην οποία συμμετείχε ο κ. Βαρνάβας. Άλλωστε από καιρό ο κ. Βαρνάβας έχει αναρτήσει την απόφαση αυτή στην προσωπική του ιστοσελίδα (ygeianet). ΨΕΜΑ νο 1 (στην σημερινή αρίθμηση, γιατί συνολικά τους τελευταίους μήνες έχουμε πια χάσει τον αριθμό με τα χυδαία ψέματα του κ. Βαρνάβα).
  2. Ο κ. Βαρνάβας μιλά για 10 (δέκα) συγκεντρωμένους, αν και η συγκέντρωση ήταν από τις ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΕΣ που έχει κάνει ποτέ η ΟΕΝΓΕ μόνη της στο Υπουργείο, και μάλιστα νωρίς το πρωί σε μια μέρα που υπήρχαν απεργιακές συγκεντρώσεις και προσυγκεντρώσεις σε άλλα σημεία. ΨΕΜΑ νο 2 (άλλωστε ο κ. Βαρνάβας ακόμα και όταν ήταν «αντιπολιτευόμενος» ΟΥΔΕΠΟΤΕ συμπαθούσε τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αλλά προτιμούσε τις «συνεννοήσεις» διαδρόμων με τους εκάστοτε υπουργούς).
  3. Το πιο εκπληκτικό από όλα όμως είναι πως ο κ. Βαρνάβας διατείνεται πως κατόρθωσε να μετρήσει επακριβώς τον αριθμό των Επικουρικών συναδέλφων που συμμετείχαν σε προηγούμενες πρόσφατες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας : τριάντα επτά (37) την μια φορά και επτά (7) την άλλη. ΨΕΜΑ νο 3 (προφανώς ο κ. Βαρνάβας εννοεί πως το συνδικαλιστικό της Ασφάλειας από το οποίο πήρε τις σχετικές πληροφορίες – αφού ο ίδιος δεν ήταν εκεί – έχει προμηθευτεί νέα μυστική υπερσύγχρονη τεχνολογία με την οποία μπορεί να διακρίνει μέσα από ένα πλήθος συγκεντρωμένων γιατρών και άλλων εργαζομένων σε νοσοκομεία ΠΟΙΟΙ από αυτούς είναι Επικουρικοί Επιμελητές , αφού ως γνωστό δεν το γράφουν πάνω στο κούτελό τους)
Τέτοιες ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ακραίου χατζηαβατισμού ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΟΤΕ στο παρελθόν από κυβερνητικούς συνδικαλιστές τα τελευταία 30 χρόνια. Επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, πάντα οι επικεφαλής των παρατάξεών τους στους νοσοκομειακούς γιατρούς τηρούσαν κάποια προσχήματα, έστω και για τα μάτια.
Η παράταξη του «Μετώπου» οφείλει άμεσα να πάρει θέση για την κατάντια του επικεφαλής της. Αν ΔΕΝ πάρει θέση, σημαίνει πως χρεώνεται συνολικά τον κατήφορό του.

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ – ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

ΞΥΔΑΚΙ, αγαπητέ κ. Βαρνάβα …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου