συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τώρα είναι η ώρα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της πολιτικής ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Μετά από ενάμιση χρόνο που με τη σθεναρή αντίσταση ενός όλο και πιο μαζικού, όλο και πιο δυναμικού κινήματος κατά των πλειστηριασμών η πολιτική της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας γνωρίζει τη μια ήττα μετά την άλλη...
Τώρα, με τη συστράτευση τραπεζιτών, μεγαλοκεφαλαιούχων και πολιτικών τους εκπροσώπων (κυβέρνηση, Ε.Ε., ΔΝΤ, Ε.Κ.Τ.), μεγαλοσυμβολαιογράφων και "παπαγαλακίων" των Μ.Μ."Ε.", ετοιμάζεται η νέα μεγάλη επίθεση σ' ό,τι απέμεινε στη λαϊκή οικογένεια, με την έναρξη (όπως δηλώνουν) στις 29 Νοέμβρη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Για να πετύχουν το στόχο τους, τα κέρδη των τραπεζιτών να διαφυλάξουν, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο: ανοιχτή καταστολή, διώξεις με εμφυλιοπολεμικούς νόμους, ασύστολα ψεύδη και κατασυκοφάντηση του κινήματος.

Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε το μόνο όπλο που έχουμε στα χέρια μας, τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ! Αυτό τον ωραίο αγώνα που δυο χρόνια τώρα δίνουμε στην πόλη μας, θα τον φτάσουμε μέχρι το τέλος, την οριστική ανατροπή της πολιτικής αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας!

Κι όσο καθοριστική σημασία δίνει το μαύρο μέτωπο των αρπαχτικών σ' αυτή τη μάχη, ακόμη μεγαλύτερη για μας: Είναι αγώνας της εργαζόμενης πλειοψηφίας, όλης της τάξης! Και, ναι! Μπορεί να φτάσει στη νίκη και ν' ανοίξει το δρόμο για την συνολική ανατροπή αυτής της πολιτικής, την απαλλαγή από τη θηλιά των μνημονών και του χρέους, της Ε.Ε. και του ευρώ!

Κι αν αυτοί απειλούν την κοινωνία ότι στις 29 του Νοέμβρη θα αρχίσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, 

Εμείς με τις κινητοποιήσεις μας σε όλη τη χώρα και στη Θεσσαλονίκη με την 
συγκέντρωση στην τράπεζα Πειραιώς (Τσιμισκή και Εθν. Αμύνης)
την Τετάρτη 22 Νοέμβρη, 1μ.μ.
και την πορεία στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης, για τη ματαίωση των πλειστηριασμών,

Στέλνουμε ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα:

Όπως με τους πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία, 
έτσι ΚΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου