συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Δ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Συμπαράσταση στην Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ευβοίας

Δ΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                                                      5-3-2019
Πρόξενου Κορομηλά 51
mail : delme.thess@gmail.com

Συμπαράσταση στην Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ευβοίας
Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση για την πολιτικοσυνδικαλιστική δίωξη

Μετά την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στην Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ευβοίας από την Γενική Συνέλευση της Δ΄ΕΛΜΕΘ με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή του ΔΔΕ Ευβοίας που αφορά το θέμα της δίωξης της Προέδρου της ΕΛΜΕ Ευβοίας.
Στην επιστολή του ο ΔΔΕ Ευβοίας ομολογεί ανερυθρίαστα ότι ανέλαβε να εκτελέσει συμβόλαιο πολιτικοσυνδικαλιστικής δίωξης της Προέδρου της ΕΛΜΕ Ευβοίας μετά από παραγγελία που έλαβε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά από τις διώξεις των συνάδελφων που συμμετείχαν στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και μετά από την επίθεση του ΣΔΟΕ στην ΕΛΜΕ Πειραιά η Κυβέρνηση δείχνει να έχει εκπονήσει σχέδιο για φίμωση όλων όσων αντιστέκονται στις αντιλαικές πολιτικές της χρησιμοποιώντας μάλιστα πρακτικές που θεωρούσαμε ότι ήταν θαμμένες στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Καταγγέλλουμε την ωμή, απροκάλυπτη και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά των σωματείων από Κυβέρνηση - Υπ. Παιδείας – Δ.Δ.Ε.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της ΕΔΕ σε βάρος της συναδέλφου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου