συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Πρωτοβουλία Πρωτ. Σωματείων: Όλοι στους δρόμους. Συγκέντρωση και πορεία στην βουλή, Μ. Δευτέρα 25/4, 6.30 μ.μ., Χαυτεία - Ομόνοια


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ


Συγκέντρωση και πορεία στην βουλή Μεγάλη Δευτέρα 25 Απρίλη

Στις 6.30 μ.μ. στα Χαυτεία - Ομόνοια

Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατέθεσε στην βουλή για συζήτηση μέσα στη μεγάλη βδομάδα και ψήφιση μετά το Πάσχα  το νομοσχέδιο ταφόπλακα στη κοινωνική ασφάλιση (ακόμη χειρότερο από το αρχικό σχέδιο) και το νομοσχέδιο νέας φορολεηλασίας.
Σταματημό δεν έχουν, προετοιμάζουν  ταυτόχρονα και   παράλληλα  επιπλέον  μέτρα ύψους 3.5 δις σε βάρος μας, όπως   την απελευθέρωση των απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, τον περιορισμό και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, την παράδοση των "κόκκινων" δανείων στα αρπακτικά. Επιδιώκουν  να νομοθετήσουν προληπτικά ένα  4ο  και φαρμακερό μνημόνιο.

Δίνουμε την μάχη τώρα! Τα ψέματα τελείωσαν.

ΜΠΛΟΚΟ στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα στο ασφαλιστικό και την φορολεηλασία. Για να ανατραπεί συνολικά η επίθεση  Κεφαλαίου - Κυβέρνησης, της ΕΕ, και Δ.Ν.Τ.

Παλλαϊκός - Πανεργατικός ξεσηκωμός παντού, με απεργίες, καταλήψεις, μαζικά συλλαλητήρια και κάθε μέσο και κάθε μέρα από εδώ και εμπρός.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ  ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ - ΟΜΟΝΟΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ  σε ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΩΝΑ τα σωματεία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα,  κάθε αγωνιστή και αγωνιστική συλλογικότητα, εργαζομένων, ανέργων και της νεολαίας για μια πραγματικά ανυποχώρητη και συντονισμένη μάχη με όλα τα μέσα  πριν την ψήφιση τους στην βουλή. Πέμπτη 5 Μαΐου μετά το Πάσχα.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
για το συντονισμό





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου