συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ: Οικονομική στήριξη της οικογένειας του Χρήστου Φιρτινίδη

 Τα Δ.Σ των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Χρήστου Φιρτινίδη, που τόσο αναπάντεχα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.
Ο Χρήστος Φιρτινίδης υπήρξε επίλεκτο μάχιμο μέλος της ΕΛΜΕ Θήρας, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος. Διατέλεσε επίσης αιρετό μέλος του κλάδου στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και στο ΑΠΥΣΔΕ Ν. Αιγαίου, καθώς και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ επανειλημμένα εκλέχθηκε ως σύνεδρος στα τακτικά συνέδρια της ΟΛΜΕ.

Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, ο άξιος εκπαιδευτικός, πολύτιμος συνάδελφος, συνεπής εκπρόσωπος του κλάδου και αγαπητός φίλος Χρήστος Φιρτινίδης, που υπερασπίστηκε με αμεροληψία και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του κλάδου, με αφοσίωση στη συλλογική δράση και με αδιάλειπτη συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου μας.
Οι ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης ζητούν τη συνδρομή και την έμπρακτη αλληλεγγύη των συναδέλφων για τη οικονομική στήριξη της οικογένειάς του που δοκιμάζεται λόγω και των αυξημένων δαπανών νοσηλείας του. Για την οικονομική σας συνδρομή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 35195063223
ΙΒΑΝ: GR7801103510000035195063223
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ - ΦΙΡΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
 
 
 
 
Τα Δ.Σ των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου