συγκέντρωση

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στα ιδιωτικά ΑΕΙ, Πέμπτη 15/2, 12μ, Προπύλαια (Αθήνα), Καμαρά (Θεσσαλονίκη) και σε όλη τη χώρα

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αποφάσεις ΓΣ καθηγητών σε διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκης


1. Oι Καθηγητές σε Διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκης στην Γ.Σ που πραγματοποίησαν στις 27-4-2015 αποφάσισαν και ζητούν από τις  ΕΛΜΕ να προωθήσουν προς όλα τα σχολεία Αφίσα και Κείμενο ενημέρωσης για την επαναφορά των καθηγητών σε διαθεσιμότητα στα σχολεία και την επαναλειτουργία των καταργημένων ειδικοτήτων με σκοπό την ενημέρωση συλλόγων καθηγητών, μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων καθώς επίσης και γονέων. 
Επίσης έχουμε στείλει αίτημα  προς  την ΟΛΜΕ να υπάρξει επίσημη ενημέρωση επαναφοράς μας και επαναλειτουργίας των ειδικοτήτων μας ( με  spot, αφίσα και κείμενο) στις ΕΛΜΕ με σκοπό την προώθησή τους στα σχολεία.

2.Να συμμετέχουμε μαζί με τις ΕΛΜΕ Κεντρικής Μακεδονίας στην συνάντηση τους με τον νέο Περιφερειάρχη με σκοπό να ζητήσουμε την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση (υπενθύμιση σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργού) των ΕΠΑΛ, Γυμνασίων Και Λυκείων ( συλλόγων, μαθητών και γονιών) για την εγγραφή των μαθητών στις  ειδικότητες μας στην Ά τάξη αλλά και στην Β΄τάξη και την δημιουργία όλων των ειδικοτήτων εκεί που προϋπήρχαν. 
.
3. Να συμμετέχουμε στην πορεία της Πρωτομαγιάς με τα άλλα σωματεία,  με προσυγκέντρωση στην Καμάρα.

Σας προωθούμε ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου